Preskoči na: glavni sadržaj | pretraživanje

Brandovi

Mješavine i kreme za kolače

Cupcakes s kremom okusa čokolada

Dolcela Cupcakes s kremom okusa čokolade privlačni su kolačići bogato dekorirani kremom i šarenim ukrasima. Idealni su za sve prigode, a posebno za rođendanske zabave i slavlja. Pakiranje sadrži mješavinu za kolač, mješavinu za kremu okusa... Više

Cupcakes s kremom okusa vanilije

Dolcela Cupcakes s kremom okusa vanilije privlačni su kolačići bogato dekorirani kremom i crno-bijelim ukrasima. Idealni su za sve prigode, a posebno za rođendanske zabave i slavlja. Pakiranje sadrži mješavinu za kolač okusa čokolade, mješavinu... Više

Parfe krema čokolada

Za još jednostavniju pripremu finih i laganih krema te vrhunskih torti u Dolcelinoj ponudi je i Parfe krema čokolada. Sastojci: šećer, čokolada u prahu 20% (šećer, kakaov prah, kakaov maslac, emulgator -sojin lecitin), obrano mlijeko u... Više

Lava muffins

Lava muffin je ekstra čokoladni muffin čija je sredina ispunjena finom čokoladnom tekućom kremom. Pakiranje sadrži mješavinu za kolač i kalupe za pečenje i dovoljno je za 8 lava muffina.  Priprema je vrlo brza i jednostavna – samo  10 min... Više

Krema za kolače čokolada

Krema za kolače s okusom čokolade  iznimno je lagana, kremasta, jedinstvenog i bogatog okusa. Namijenjena je za različite vrste kolača:  biskvitne kolače, voćne kolače, rolade, kolače sa prhkim tijestom (npr. pita mađarica). Priprema je vrlo... Više

Krema za kolače vanilija

Krema za kolače s okusom vanilije  iznimno je lagana, kremasta, jedinstvenog i bogatog okusa. Namijenjena je za različite vrste kolača:  biskvitne kolače, voćne kolače, rolade, kolače sa prhkim tijestom (npr. boem kocka). Priprema je vrlo... Više

Muffins

Mješavina za kolač s komadićima čokolade.Rok trajnosti: 12 mjeseci.Kako čuvati: čuvajte na suhom i zračnom mjestu.Način pripreme:Potrebno dodati: 1 jaje, 50 ml ulja,125 ml vode.Uputa za pripremu: mješavinu za kolač uspite u posudu i dodajte... Više

Čokoladni muffins

Mješavina za kolač okusa čokolade s komadićima čokolade.Rok trajnosti: 12 mjeseci. Kako čuvati: Čuvajte na suhom i zračnom mjestu.Način pripreme:Potrebno dodati: 1 jaje, 100 ml ulja, 150 ml vode.Uputa za pripremu: mješavinu za kolač uspite u... Više

Parfe krema

Parfe kremu, zapravo sladoled sa slatkim vrhnjem pripremljenim od tučene smjese s jajima, tučenog slatkog vrhnja i dodataka koji su mu određivali okus, nekad je valjalo najprije nježno umiješati na vatri, pa zamrzavati, pa... Mukotrpna... Više

Krema za kremšnite

Kremšnite su na vrhu ljestvice popularnosti kolača i kod kuće i u slastičarnicama. Gradovi od Samobora, Zagreba ili Bleda do Pariza učinili su ih svojim zaštitnim znakom. S korom od lisnatoga tijesta i kremom od jaja imaju mnogo varijanti, a... Više

Preskoči na: glavni sadržaj | glavna navigacija | pretraživanje