Riža, tjestenina, krupica, kaše... Zlato polje je sinonim za suvremenu kuhinju.

Najbolje iz prirode

Započnite dan puni energije žitaricama za doručak Zlato polje koje se odlikuju prirodnim sastojcima visoke kakvoće, obiljem vitamina i odličnim okusom.

Ako za ručak odaberete rižoto, Zlato polje u ponudi ima širok izbor riže za svačiji ukus. Od tradicionalnih domaćih do egzotičnih jela, svako će biti posebno zahvaljujući visokoj kvaliteti svih vrsta riže. Možda se radije odlučite za tjesteninu. Tjestenina Zlato polje radi se od prirodnih, provjereno dobrih sastojaka u koje možete imati povjerenja – od najbolje durum pšenice.

Poželite li za večeru nešto lagano i jednostavno, odaberite mlinarske proizvode Zlato polje i pripremite zdrav i ukusan obrok. Ideje i inspiracije za nove recepte potražite na Facebook i Instagram stranicama.

Prirodni visoko kvalitetni proizvodi za svaki trenutak dana

Kaše i krupice

Zlato polje mlinski proizvodi namijenjeni su svima koji su orijentirani na punovrijednu, raznovrsnu prehranu, a mogu se koristiti za bilo koji obrok u danu, pa i desert.

Predstavnici skupine krupice – palenta i griz neizostavan su dio svake kuhinje ako želite jesti lagano i jednostavno. Proizvodima je zajednička brza priprema: postupkom termičke obrade koji je neškodljiv za zdravlje, uz paru i vrući zrak, kratimo vrijeme pripreme jela i tako štedimo dragocjeno vrijeme. Odlikuju se kvalitetom koju potvrđuje dugogodišnja tradicija prisustva na tržištu.

Kaše su naši preci poznavali kao svakodnevnu hranu. U osnovi, to su prerađena (oljuštena) zrna žitarica. Kaše su izvrstan izvor energije koji zadovoljava naše dnevne potrebe. Predstavljaju bogat izvor dijetalnih vlakana. Omogućuju brzu, jednostavnu, zdravu i ukusnu pripremu obroka.

Tjestenina

Zašto je Zlato polje tjestenina tako posebna? Osim što nosi pečat kvalitete i stručnosti koja traje generacijama, tajna leži u preciznom odabiru najfinijih sastojaka i pažljivom procesu proizvodnje. Svaka vrsta tjestenine nosi sa sobom obećanje izvrsnosti i autentičnog okusa koji će vas osvojiti iznova i iznova.

Okusite razliku i osvježite svoje kulinarske avanture s tjesteninom koja nikada ne razočarava. Zlato polje - prava tjestenina za svaku priliku i svako jelo.

Riža

Riža je druga najvažnija žitarica nakon pšenice i osnovna hrana gotovo polovice svjetskog stanovništva.

Izabrali za obrok rižoto, tradicionalno domaće ili egzotično jelo, svako će biti posebno zahvaljujući Zlato polju koje u ponudi ima širok izbor riže za svačiji ukus. Proizvode odlikuje kvaliteta najboljih sorti riže uz koje ćete jesti kvalitetno, ukusno i zdravo.