Karijera

Postani dio tima najveće prehrambene kompanije u jugoistočnoj Europi!

O nama

Kakav smo poslodavac?

Poslodavac smo koji gradi kulturu povjerenja, strasti, izvrsnosti, kreativnosti i usmjerenosti na zadovoljstvo potrošača.

Inovativnost, poduzetnost i želja za pobjedom ključne su vrijednosti Podravke, ugrađene u svaki njezin poslovni proces. Novi proizvodi, obrazovni programi, dobra suradnja s partnerima, konstantan ekonomski rast te širenje međunarodne tržišne mreže samo su neki od dokaza koji potkrepljuju tu tvrdnju.

Poštovanje i povjerenje njeguju se u domeni međuljudskih odnosa, a timski rad temeljen na iskrenom dijalogu i transparentnosti u radu potiče se i podržava u svakom radnom zadatku i okruženju jer čini čvrstu osnovu kontinuiranog napretka.

Podravka je mjesto gdje se naši zaposlenici osjećaju "kao kod kuće", ali i mjesto gdje mogu doprinositi rastu i razvoju kompanije, a mi prepoznajemo i nagrađujemo pojedince koji dodatni trud ulažu u posao na inspirativan, učinkovit i profesionalan način.

Različitim obrazovnim programima sustavno ulažemo u ljude diferencirajući se tako višom razinom kulture vidljive u ponašanju naših zaposlenika u svakoj prigodi.

Kompanija nudi dodatne mogućnosti onima koji su odlučni i željni razvoja svojih profesionalnih sposobnosti. Tri su ključna cilja razvoja profesionalnih i organizacijskih sposobnosti: omogućiti zaposlenicima nastavak razvoja na svojem stručnom području i napredak u karijeri; održati korak s neprestanim okolinskim i organizacijskim promjenama te podupirati strateške pravce razvoja kompanije u svim domenama upravljanja ljudskim potencijalima, stvarajući dodatnu vrijednost za naše kupce, vlasnike i zaposlenike.

Kroz planiranje osobnog razvoja prepoznajemo i podržavamo pojedince koji su u svom dosadašnjem radu postigli značajne rezultate te čiji potencijal razvoja ukazuje na daljnje mogućnosti za napredovanje i razvoj karijere. Razvojni plan karijere moguć je na tri područja: opća znanja, stručno-specijalistička znanja te opća menadžerska znanja, sposobnosti i vještine.

Ljudi su naša najveća vrijednost, a uspjeh temeljimo na kreativnim, dinamičnim i stručnim zaposlenicima koji svojim znanjem, motivacijom i entuzijazmom čine ključ uspjeha Podravke.

Cijenimo timski rad, poštovanje i povjerenje, potičemo izvrsnost i usmjerenost na rezultat, a zauzvrat nudimo poslovne izazove, dinamično radno okruženje i mogućnost za profesionalni te osobni rast i razvoj svakog zaposlenika. Podravka osigurava svojim zaposlenicima mogućnost individualnoga i timskog ostvarivanja svih potencijala, a menadžment vidi mogućnost ostvarivanja poslovnih ciljeva kompanije upravo pružanjem potpore takvim stremljenjima.

Ključnu ulogu pridajemo zaposlenicima koji zahvaljujući svojim znanjima i vještinama mogu učiniti kompaniju prepoznatljivom među konkurencijom i uspješnijom na tržištu. Želja nam je da naši zaposlenici u potpunosti ostvare svoje potencijale, kontinuirano uče i usavršavaju se te novostečenim znanjima i vještinama pridonose razvoju kompanije. Znanje i sposobnost najcjenjenija su imovina kompanije danas.

Pridružite nam se

Spoj mladih i entuzijastičnih zaposlenika te iskusnih radnika pruža nam mogućnost da se nametnemo kao lider u konkurentskom okruženju.

Studenti

Ostvarite svoj prvi kontakt s Podravkom i prije završetka formalnog obrazovanja te budite dio Podravkine budućnosti. Kroz studentski posao i stručnu praksu uđite u Podravkin svijet i otkrijte zašto smo kompanija sa srcem.

Recept za uspjeh

Ključnu ulogu pridajemo zaposlenicima koji, zahvaljujući svojim znanjima i vještinama, mogu učiniti kompaniju prepoznatljivom među konkurencijom i uspješnijom na tržištu, stoga su znanje i sposobnost danas najcjenjenija imovina u našoj kompaniji.