S Lino proizvodima svaka je obveza lakša, a dječja igra veselija jer su iznimno bogati  vitaminima i mineralima.

Više na www.lino.eu

Lino, prirodno i fino!

Lino uvijek sprema nešto fino, vodi vas kroz živopisni svijet prirode u kojem ubire smo probrane, najbolje plodove i poziva vas sladokusce dobra teka na pripremu finih i slasnih obroka.

Ukusna i zdrava Lino dječja hrana pruža sve sastojke nužne za djetetov rast i razvoj, a ujedno je omiljena poslastica. Nježni, raznovrsni okusi i blaga konzistencija kašica čini ih djeci prihvatljivom i ukusnom hranom, lakom za gutanje i uvodom u samostalno uzimanje hrane žlicom.

Neka vam Lino proizvodi budu izvor energije za svakodnevne izazove, neizostavne u igri, školi, na izletu ili jednostavno -  slatka pauza. 

Pozivamo vas da se družite s omiljenim Lino medvjedićem na našim  Facebook i Instagram stranicama gdje vas uvijek očekuje mnogo zabavnog i korisnog sadržaja, a sve o prirodnom načinu prehrane s najboljim sastavom nutrijenata za rast djeteta saznajte na Lino Baby Facebook.

Lino žitarice dugogodišnji su lider u segmentu žitarica za djecu u Hrvatskoj, potvrdila je još jednom agencija Ipsos. Stoga, s ponosom možemo reći kako su naši proizvodi potrošačima uistinu crunchy, prirodni i fini , a sadrže i mnoštvo kvalitetnih sastojaka za uravnotežen, hranjiv, ali i zabavan obrok. Lino žitarice za djecu uvijek su tu za zdravo i sretno odrastanje, ali i za sve one koji se još uvijek osjećaju cool i mladima!

Jedinstvene i fine poslastice - za prave sladokusce!

Žitarice za djecu

Za nastavak zdravog i sretnog odrastanja, Lino je pripremio neodoljive Lino žitarice koje sebi sadrže mnoštvo kvalitetnih sastojaka koji su potrebni za uravnotežen, hranjiv i najhrrrskaviji obrok. Dolaze u raznim okusima i oblicima,  koji će se sigurno svidjeti čak i najizbirljivijim malim potrošačima.

Mesni proizvodi

Lino je smislio sjajan obrok za klince – Lino Njupalice! Kvalitetne i zabavne šunkice od purećeg i pilećeg mesa donijet će dovoljno hranjivih tvari u svakom obroku, a uz ukusne šunkice iz Linove radionice stiže i prava gurmanska poslastica za naše najmlađe – Lino Njupalice paštete. Neka njupanje započne!

Snack

Lino Lada pillows snack jastučići u praktičnom pakiranju izvrsno će odigrati ulogu vašeg energetskog aduta u pokretu, kao pravi međuobrok ili slatki snack kojem se veselite. Punjeni su s 55% Lino Lade i savršeno hrskavi.

Dječja hrana

Medvjedić Lino je odani prijatelj svakog djeteta koji zna koliko su prvi zalogaji bitni. Od žitnih kašica do baby flipsića i keksića, Lino dječja hrana nudi slasne, brižno pripremljene proizvode za sretan i zdrav rast vaših najmanjih. U praktičnim pakiranjima, ovi fini i prirodni proizvodi idealni su za konzumaciju i izvan kuće.