Rižolino jabuka s komoračem

Rižolino jabuka s komoračem

Mame požele – Lino napravi!

Povećana potražnja za proizvodima usmjerenim na probavu i imunitet dojenčadi rezultirala je Lino rižolinom jabuka s komoračem. Ovaj ukusan proizvod, osim žitarice pune vrijednih nutrijenata, sadrži jabuku i komorač, idealne saveznike u smanjenju grčeva i jačanju imuniteta. Hranjivi obrok nježne teksture odličan je izbor za prve polučvrste zalogaje, a pogodan je za bebe već od 4. mjeseca života. Priprema je vrlo jednostavna (s mlijekom), a okus mmm savršen!

Ukratko...

Fina rižina kašica uz dodatak jabuke i komorača za smanjenje grčeva kod beba • Sadrži vitamin B1 • Bez glutena - izvrstan izbor za djecu koja boluju od celijakije • Priprema s mlijekom • Bez dodanog šećera

u 1,7 dl (170 ml) prijelaznog mlijeka, pripremljenog prema uputi proizvođača, umiješajte 5 velikih žlica (20 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Obrok možete pripremiti i sa majčinim mlijekom ili mlijekom s kojim se dijete uobičajeno hrani. Djetetu ponudite uvijek... prikaži još u 1,7 dl (170 ml) prijelaznog mlijeka, pripremljenog prema uputi proizvođača, umiješajte 5 velikih žlica (20 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Obrok možete pripremiti i sa majčinim mlijekom ili mlijekom s kojim se dijete uobičajeno hrani. Djetetu ponudite uvijek svježe pripremljen Rižolino jabuka s komoračem kao zamjenu za jedan mliječni obrok. Važno je pridržavati se upute o pripremanju obroka!

rižina krupica 84%, jabuka kaša 15%, tiamin-mononitrat i ekstrakt komorača 0,5%. Može sadržavati mlijeko.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi! Sadržaj otvorene vrećice upotrijebite tijekom tri tjedna. Nakon uporabe vrećicu i kutiju dobro zatvorite.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: kutija, 150 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 401 kcal / 1701 kJ
Masti = 0.9 g
- zasićene masne kiseline = 0.2 g
Ugljikohidrati = 87 g
- šećeri = 12 g
Vlakna = 5.5 g
Bjelančevine = 8.5 g
Sol = 0.03 g
Tiamin = 1 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh