O’Plant paleta biljnih napitaka rezultat je nastojanja da vam pružimo ukusnu alternativu proizvodima animalnog porijekla, prirodno bez laktoze i dodanog šećera, s izvorskom vodom, u 4 neodoljiva okusa. Nastavljamo u istom zelenom smjeru s čak sedam novih O’Plant proizvoda 100 % biljnog porijekla, napravljenih od 100 % vrhunskih prirodnih sastojaka.

Više na www.oplant.hr

Kad želiš najviše iz srca prirode, neka tvoj izbor bude O'Plant

O’Plant napitci nastaju isključivo na biljnoj osnovi, a ono što ih čini posebnim jest to da su svi proizvodi napravljeni s izvorskom vodom, bez dodanog šećera i izvornog su prirodnog okusa. Nisu izostale ni punoća i prepoznatljivost pojedinog okusa (Zob, Zob Barista, Zob i badem, Badem) koje dolaze od vrhunskih sastojaka cjelovitog ploda žitarica i orašastih plodova. Izvrsno se kombiniraju sa žitaricama za doručak, dječjom hranom, slasticama, voćem i kavom, a mogu se koristiti i kao sastojak u pripremi raznih slanih i slatkih jela.

Ali pazi sad ovo! Cijeli brend naslanja se na jačanje društvene odgovornosti za dobrobit planeta kroz očuvanje okoliša, zaštitu životinja, racionalnije korištenje vode te generalno zdravu prehranu i njezin pozitivan utjecaj na ljudsko zdravlje.

Odabrati plant-based tip prehrane ne znači da ćete se prozvati vegetarijancem ili veganom, već samo da ćete najviše od svega jesti upravo biljne namirnice. Biljna prehrana uključuje cjelovite žitarice, raznovrsno voće i povrće, grahorice, orašaste plodove te razne sjemenke i biljna ulja. Osim što je ovaj pristup prehrani bolji za planet i guilt-free, plant-based prozvodi često imaju manji udio kalorija uz obilje hranjivih tvari. Najveću količinu vitamina i minerala dobivamo upravo iz biljaka, dok su biljni proteini i više nego dovoljan izvor proteina. Primjer toga su 100 % biljni i 100 % sočni O’Plant burgeri i O’Plant ćevapčići, napravljeni na bazi proteina graška. Protein graška je potpuni protein, što znači da sadrži svih 9 esencijalnih aminokiselina, ima nizak sadržaj ugljikohidrata, a održava i osjećaj sitosti kroz duži vremenski period.

Osim spomenutih favorita, među novim proizvodima našle su se i tri vrste zabavnih O’Plant veggie nuggetsa, savršeno hrskavih izvana, savršeno sočnih iznutra. Maštovite i fine kombinacije koje smo složili uključuju: Heljdu & sjemenke suncokreta, Brokulu & slanutak i Cvjetaču & curry. Hranjivost nuggetsa osiguravaju nutritivno visokovrijedni sastojci, odabrani upravo zbog bogatstva vitamina, minerala, proteina, antioksidansa, ugljikohidrata, masti i vlakana. O’Plant popečci od soje i O’Plant povrtni odresci toliko su dobri da lete s tanjura čim ih servirate, a bogati su vlaknima koja osiguravaju stabilnu razinu šećera u krvi, imaju pozitivan utjecaj na probavu te doprinose općem zdravlju i poboljšanju imuniteta.

Svi proizvodi odličan su izbor za zeleni i hranjivi ručak ili večeru, ali i brzi snack kad god poželite nešto fino!

Isprobaj odmah, zahvali nam kasnije!

 

Za pozitivnu promjenu nije potrebno mnogo jer i mali koraci čine veliku razliku.