O'Plant paleta biljnih napitaka rezultat je nastojanja da vam pružimo ukusnu alternativu proizvodima animalnog porijekla, prirodno bez laktoze i dodanog šećera, s izvorskom vodom, u 4 neodoljiva okusa.

Više na www.oplant.hr

Kad želiš najviše iz srca prirode, neka tvoj izbor bude O'Plant

Iz srca prirode stiže nam asortiman biljnih napitaka, kao zamjena za proizvode koji su izvorno animalnog porijekla. O’Plant napitci nastaju isključivo na biljnoj osnovi, a ono što ih čini posebnim jest to da su svi proizvodi napravljeni s izvorskom vodom, bez dodanog šećera i izvornog su prirodnog okusa. Nisu izostale ni punoća i prepoznatljivost pojedinog okusa, koje dolaze od vrhunskih sastojaka cjelovitog ploda žitarica i orašastih plodova. Nepobjedivo, zar ne? Ali pazi sad ovo! Cijeli brend naslanja se na jačanje društvene odgovornosti za dobrobit planeta kroz očuvanje okoliša, zaštitu životinja, racionalnije korištenje vode te generalno zdravu prehranu i njezin pozitivan utjecaj na ljudsko zdravlje.

Konzumacijom ovih proizvoda ne samo da činiš uslugu sebi, nego i našem planetu. Poboljšana tetrapack ambalaža osmišljena je u tom duhu, s naglaskom na održivost i ekološku svijest. U izradi pakiranja korišteno je visokih 83% PLANT-BASED materijala te je osigurana niža emisija CO2. Pitaš se koji je tvoj zadatak u cijeloj priči? Pa, zapravo je vrlo jednostavan – uživati u O'Plant biljnima napitcima bez grižnje savjesti.

P.S. izvrsno se kombiniraju sa žitaricama za doručak, dječjom hranom, slasticama, voćem i kavom, a mogu se koristiti i kao sastojak u pripremi raznih slanih i slatkih jela. Isprobaj odmah, zahvali nam kasnije!

Za pozitivnu promjenu nije potrebno mnogo jer i mali koraci čine veliku razliku.