MAJSTOR KOBASICE gurmanske su delikatese pripremljene po tradicionalnim recepturama od najkvalitetnijih sastojaka, svinjskog mesa kontroliranog podrijetla i najfinijih dodataka i začina povezujući okuse hrvatskih krajeva.

Stigao je Majstor kojem vjerujem! Virtuoz, artist, inovator bez premca, to je naš Majstor i pogostit će vas najboljim kobasicama izvrsnim u svakom detalju.

5 TAJNI MAJSTORA KOJEM VJERUJEM

1. Zanatsko umijeće

Naš je Majstor tata-mata svog zanata, prava enciklopedija znanja. Proučio je svaki začin iznikao na ovim područjima, upoznao se sa svim vrstama soli te je doktorirao mesne recepture. Nema koraka u umijeću stvaranja najboljih kobasica za koji on nije stručnjak

2. Strast i predanost poslu

Dok njegove kobasice zriju Majstor ne miruje. On traga za novim mješavinama te izučava posebne arome dima, sve kako bi zagolicao vaše nepce. Tako je došao i do prirodnog procesa zrenja i do dimljenja na bukovini.

3. Strogo čuvane tajne recepture – koje se prenose generacijama

Sjećate se kada su kobasice iz maminog sela bile najbolje? E pa sada imaju ozbiljnu konkurenciju. Majstor je svojim neumornim radom unaprijedio recepture koje su se prenosile generacijama, njegujući tradiciju i zahtjeve modernog doba.

4. Provjereni i prirodni sastojci

Svoje ime Majstor ne dijeli olako. Njegovo ime mogu nositi samo kobasice napravljene od najkvalitetnijeg mesa poznatog podrijetla, začinjene morskom soli i inovativnom mješavine najboljih prirodnih začina.

5. Okus po mjeri!

Sto ljudi, sto ukusa. Svaki zalogaj je poseban, svako nepce je drugačije i Majstor to dobro zna. Zato on koristi najkvalitetnije komade mesa, odabranu kombinaciju prirodnih začina, zanatsko umijeće, a rezultat su najfinije kobasice.

 

Majstor kojem vjerujem