Imaš pravo na slatko! Dolcela je sve što vam je potrebno kako biste zasladili svoje trenutke.

Imaš pravo na slatko!

Imaš pravo na slatko

Iznenadite sebe i svoje najmilije ukusnim i kreativnim Dolcela slasticama. Iskoristite svoje pravo na slatko s Dolcelom i uživajte u širokoj paleti proizvoda- od proizvoda za pripremu kolača do praškastih mješavina s kojima ne možeš pogriješiti.

Priprema slastica od sada je zabavna, jer Dolcela nudi rješenje za lakšu i bržu pripremu deserata koji uspijevaju baš svaki put!

Lagane kreme, šlag pjene ili pudinzi brzo se i jednostavno pripremaju, a mogu se poslužiti samostalno ili kombinirati s drugim receptima.

Prepoznatljivo savršenstvo Dolcela okusa pronađite i u mješavinama za kolače i desertima koji se spremaju se brzo i jednostavno i uspiju baš svaki put.

Od sada u slatkom mogu uživati i oni koji paze na unos šećera uz Dolcela Hi protein asortiman. Uz smanjeni udio šećera, prepoznatljivog su Dolcela okusa i bogati proteinima – konačno slastice koje su dobre za nas i nisu rezervirane samo za vikend.

Ideje i inspiracije za nove slastice potraži na Facebook i Instagram stranicama.

Istraživanje agencije Ipsos i ove je godine potvrdilo da je Dolcela broj 1 u Hrvatskoj u kategoriji instant praškastih slastica. To je dokaz da je Dolcela predvodnik među domaćim i svjetskim brendovima na hrvatskom tržištu te da nudi sve što je potrebno kako bismo zasladili svoje trenutke, uz jasnu poruku – imaš pravo na slatko!

*Izvor: NIQ, panel trgovine u Hrvatskoj, ožujak 2023.

*Navedeni izračuni temelje se na NIQovim podacima prema kojima je Dolcela vodeća robna marka u količinskoj i vrijednosnoj prodaji u kategoriji instant praškastih slastica u Hrvatskoj u posljednjih dvanaest mjeseci zaključno s ožujkom 2023. (Copyright © 2023, Nielsen Consumer LLC)

Uživaj u Dolcela slasticama jer imaš pravo na slatko!

Dolcela broj 1 u kategoriji praškastih slastica u Hrvatskoj

Dolcela mješavine i kreme za kolače

Odlične da ih imaš pri ruci kad ti se jede slatko ili za iznenadne goste! Brze i jednostavne slastice koje uvijek ispadnu odlično i još su boljeg okusa.

Istresi, pomiješaj, ispeci i uživaj u Dolcela neodoljivim mješavinama!

Dolcela tekući biljni šlag

Tekući šlag 5+ odličan je izbor kad trebate jednostavnu i brzu pripremu šlaga. Samo ga smutiš i gotov je u trenu! Šlagom možeš ukrasiti torte i kolače ili ga jednostavno možeš staviti u kavu.

Dolcela Hi protein

Ove neodoljive slastice bogate proteinima pružaju mnoge dobrobiti, a zajednička im je brza i jednostavna priprema! Za dodatni poticaj, evo još nekoliko benefita: pudinge nije potrebno kuhati već samo izmiješati u hladnom mlijeku, Banana Muffins sadrže 40% manje šećera, a Američke palačinke ne sadrže dodani šećer. Zvuči primamljivo, zar ne?

Dolcela pudinzi i šlag pjene

Dolcela deserti omiljena su poslastica  mnogim generacijama, a nije ni čudo s obzirom na savršen kremasti okus i brzinu pripreme.

Deserte možeš konzumirati kao samostalni obrok ili u izradi torti, kolača – izbor je tvoj!

Dolcela pripomoći

Uz Dolcela Pripomoći svaka izrada slastica na klasičan način „from the scratch“ daje garanciju da će konačan rezultat biti odličan.

Najkvalitetniji sastojci provjerene kvalitete jamči Dolcela ime.