Premium puding čoko - banana

Premium puding čoko - banana

Čoko-banana simfonija

Doživite vrhunski spoj čokolade i banane uz novi Dolcela Premium puding Čoko-banana. Ovaj puding mami svojom neodoljivom kombinacijom pretvarajući bogati okus čokolade i banane u pravu gastronomsku simfoniju. Idealan je za samostalno uživanje ili kao krema za torte i kolače. Izazovite se da stanete na samo jednom zalogaju!

pomiješajte prašak za puding s 3 žlice (40 g) šećera. Od ½ l hladnog mlijeka oduzmite 5 žlica i dobro ih promiješajte sa smjesom pudinga i šećera. Ostatak mlijeka skuhajte, odmaknite s vatre i dodajte mu razmućeni prašak za puding. Vratite na vatru te miješajući kuhajte... prikaži još pomiješajte prašak za puding s 3 žlice (40 g) šećera. Od ½ l hladnog mlijeka oduzmite 5 žlica i dobro ih promiješajte sa smjesom pudinga i šećera. Ostatak mlijeka skuhajte, odmaknite s vatre i dodajte mu razmućeni prašak za puding. Vratite na vatru te miješajući kuhajte 1 – 2 minute. Vrući puding uspite u navlažene posudice i ostavite da se ohladi.

kukuruzni škrob, kakaov prah, banana u prahu 2,7 %, kakaov prah smanjene masti, čokolada (prah) 2 % [(šećer, kakaov prah, kakaov maslac, emulgator (sojin lecitin)); (Kakaovi dijelovi: 41 % min.)], aroma. Može sadržavati lješnjak i mlijeko.

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: vrećica 44 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 355 kcal / 1500 kJ
Masti = 3.6 g
- zasićene masne kiseline = 2.2 g
Ugljikohidrati = 74 g
- šećeri = 3 g
Vlakna = 5.5 g
Bjelančevine = 3.8 g
Sol = 0.09 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Ajvar

Razmazi svoje nepce