Podravkini proizvodi jedinstven su spoj tradicije, koja prepoznaje i poštuje lokalne i regionalne okuse, i suvremenosti, koja prati trendove i tehnološke dosege. 

Uvijek sa srcem!

Uvijek sa srcem!

Zahvaljujući povjerenju naših potrošača, Podravka je prehrambeni brend br.1, ne samo u Hrvatskoj, već u cijeloj regiji.

Naše proizvode pod markom Podravka, uz visoke standarde kvalitete, odlikuje brza  i jednostavna priprema koja istodobno ostavlja prostor za kulinarsku maštovitost.

Kontinuiranim širenjem  asortimana prilagođavamo se potrebama na tržištu i svojim potrošačima. Poštujući tradiciju, a u kombinaciji s najsuvremenijim kreativnim metodama i tehnološkim dostignućima, postavljamo standarde i stvaramo najnovije trendove. 

Prehrambeni brend br.1 u regiji!

Podravka čajevi

Podravka čajevi su produžetak blage i ljekovite ruke majke prirode. Ta nas ruka zove da se povežemo s njom - iskreno, izvorno i čisto. Svaka je vrećica Podravka čaja mala, dragocjena prilika da se povežemo s prirodom u sebi. Iskoristimo ju.

Podravka proizvodi od rajčice

Rajčica je u mediteranskoj kuhinji neizostavan proizvod, a odlično se slaže s cijelim nizom kulinarskih namirnica. Ukusni, zdravi i prirodni obroci mediteranske kuhinje pridonose vašem zdravlju, omogućavaju kreativnost u spravljanju jela i uživanje u najboljim plodovima prirode. Zahvaljujući iznimno bogatom i raznolikom asortimanu, Podravka proizvodi od rajčice uvršteni su među neizostavne namirnice moderne prehrane.

Podravka umaci

Podravkini umaci od rajčice pripremljeni su po pravom domaćem receptu, a vašem jelu daju pun i bogat okus, ugodan miris i primamljivu boju. Bogat asortiman Podravka umaka potiče vašu kreativnost u spravljanju tradicionalnih i modernih jela, a njihova raznolikost omogućuje svima da pronađu svoj najdraži okus. Svoja omiljena jela dopunite daškom mediteranske kuhinje, jednom od najomiljenijih kuhinja svijeta.

Podravka mesni proizvodi i gotova jela

Uz široku ponudu tradicionalnih i modernih okusa - paštete, gotova jela, mesni umaci i naresci – brz su i ukusan obrok u svakoj prilici. Oplemenjeni su posebnim mješavinama začina koje svakom proizvodu osiguravaju karakterističnu i poznatu aromu, za vrhunsko uživanje u gurmanskim okusima. Idealno su rješenje u svakoj prilici, za brzinsku večeru ili nenadani posjet prijatelja.

Podravka pire krumpir

Svega nekoliko minuta dovoljno je za pripremu ovog izuzetno praktičnog i finog proizvoda. Obogatite svoje jelo Podravka pire krumpirom jer ga, osim kao prilog, možete koristiti i kod pripreme nabujaka, kroketa, za zgušnjavanje variva ili kao dodatak mljevenom mesu kod pripreme polpeta. Namijenjen je svima koji žele nešto brzo i nadasve ukusno te onima koji vole kuhati, a nekako im uvijek nedostaje vremena.

Podravka brašno

Bez obzira koje jelo pripremali, tijesto će biti ukusnije, hrskavije i mirisnije odaberete li najprimjerenije brašno. Pažljiv izbor sorte žitarica i obrada zrna najsuvremenijim strojevima garancija su prepoznate, visoke kvalitete Podravkinih brašna. Ponuda uključuje bogat izbor kvalitetnih mlinskih proizvoda, a ovisno o sadržaju mineralnih tvari, brašna su određena tipom te imaju vrlo široku primjenu u svakodnevnoj upotrebi.

Podravka kondimenti

Prirodan i kvalitetan dodatak obroku, Podravkini ukusni i aromatični kondimenti nezaobilazan su proizvod u svakoj kuhinji. Bilo da se koriste uz meso s roštilja, krumpir ili tjesteninu, praktični i jednostavni poboljšat će okus svakog vašeg jela. Ajvar, senf, ketchup i hren savršeno se sljubljuju s mnogim jelima stoga se često koriste i kao jedan od sastojaka prilikom kuhanja. Bogatim i raznolikim asortimanom danas su postali neizostavne namirnice svake moderne obitelji.

Podravka povrće

Prepoznatljivih domaćih okusa i pripremljeni prema originalnim recepturama, proizvodi od povrća savršen su izbor svih ljubitelja ukusnog i kvalitetnog povrća. Sterilizirano i ukiseljeno može se koristiti tijekom cijele godine, dok se njihova hranjiva vrijednost bitno ne mijenja. Ubrano u najpovoljnijem trenutku i pripremljeno bez aditiva, Podravka povrće koristi se za salate, priloge, umake, variva i sendviče. Zamrznuto povrće priprema se od pažljivo odabrane sorte najkvalitetnijeg povrća, već je nasjeckano i spremno za pripremu.

Podravka prerađevine voća (džemovi, kompoti, med)

Pažljivo pripremljene od kvalitetnog, svježeg i optimalno zrelog voća, ove proizvode odlikuje karakterističan miris, okus i boja, bez umjetnih boja i sladila. Podravkin Pekmez od šljiva proizvod je prepoznatljive kvalitete te nosi oznaku "Izvorno hrvatsko", a posebno velika količina voća i vrlo malo dodanog šećera daju mu izrazito bogat okus. Pekmez se proizvodi prema originalnoj domaćoj recepturi od 1975. godine i kao takav je jedinstven u svijetu. Podravkine prerađevine voća najbolji su okusi prirode.

Podravka kocke

Vaša će jela uz Podravka kocke biti aromatičnija i ukusnija, jer su dijelom Podravkine tradicije još od 1958. godine, otkad se asortiman širi i prilagođava potrebama potrošača. Izražajnog i punog okusa, koriste se za pripremanje svih slanih, mesnih i povrtnih jela ili otopljene u vodi za pripremu juha. Podravka kocke nalaze se u temeljima razvoja marke Podravka, podsjećajući nas da je kvalitetna, ukusna i zdrava hrana temelj svakog toplog doma.

Podravka temeljci

Podravkini temeljci promijeniti će iz temelja vaš odnos prema pripremi hrane. Bez dodanih pojačivača okusa, bez umjetnih aroma, potpuno prirodnog okusa – uživajte u ukusnim jelima bez previše vremena provedenog u kuhinji! Koristi se jednostavno, prethodno otopljen u vodi ili direktnim dodavanjem u jelo. Jedna posudica dovoljna je za oko 500 ml jela, a svako pakiranje, osim četiri posudice temeljca sadrži i isprobani recept na unutrašnjoj strani pakiranja. Temelj imate, uživajte u vlastitoj kulinarskoj nadogradnji!

Podravka juhe

Svaka Podravka juha, stvorena je i proizvedena od srca te potrošaču nudi okus prave domaće juhe. S tradicijom dugom više od 60 godina Podravka juhe potrošačima ulijevaju povjerenje i sigurnost, a kontinuiranim praćenjem najnovijih trendova u prehrani oplemenjuju svoj asortiman. U širokom i raznolikom asortimanu, svoje omiljene okuse nalaze svi koji vole bistre, krem ili bogate juhe.