Podravka

Kranjske s kajenskim paprom

Kranjske kobasice s kajenskim paprom 300 g 3d

Zimsko varivo s kobasicama

Dopustite da vas osvoje kranjske kobasice u varivu s povrćem, a mileram osim šarma na vrhu variva pružit će vam kremozni okus na vrućoj žlici laganog jela.

  • 35 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Zimsko varivo s kobasicama

Priprema

  1. Kobasice narežite na ploške i stavite na zagrijano ulje. Kratko ih popecite uz miješanje pa dodajte sitno narezani luk a zatim na kockice narezano korjenasto povrće.
  2. Prelijte vodom, dodajte Vegetu Natur, sol, crni papar, ocijeđeni slanutak, leću i pasiranu rajčicu. Kad zavri kuhajte oko 15 minuta.
  3. Gotovo varivo pospite narezanim peršinom.

Posluživanje: Poslužite toplo sa žlicom milerama.

Savjet: Dio slanutka možete usitniti i na taj način zgusnuti varivo.

Masline

Cure sline od masline