Podravka rajčica dolazi iz srca Istre, podneblja s čak 105 godina tradicije prerade rajčice. Osim punog okusa i kremaste teksture, pravo bogatstvo krije se u njenoj preradi u roku 24 sata od berbe, čime se zadržava maksimalna hranjivost.
Prerađena rajčica čini bolji izvor likopena u odnosu na svježu, budući da ga tako naš organizam može bolje iskoristiti.
Uz bogatstvo kalija i vitamina, idealan je izbor vegetarijanaca i svih koji od hrane traže više.
Ukratko...
Domaća Istarska rajčica • 100% rajčica • bez dodane soli • bez aditiva • izvor likopena
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 24 kcal / 100 kJ |
---|---|
Masti | 0.5 g |
- zasićene masne kiseline | 0.1 g |
Ugljikohidrati | 3.4 g |
- šećeri | 3.4 g |
Bjelančevine | 1.3 g |
Sol | 0.13 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- Mediteranska kuhinja
- Podravka proizvodi od rajčice
- OBROK
- Ručak
- Međuobrok
- Večera
- OKUS
- Slano
- GLAVNI SASTOJAK
- Povrće
- TIP PROIZVODA
- Dodaci jelima
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez glutena
- Prikladno za vegetarijance
- BRAND
- Podravka