Passata

Passata

Malo kalorija, mnogo hranjivosti

Podravka rajčica dolazi iz srca Istre, podneblja s čak 105 godina tradicije prerade rajčice. Osim punog okusa i kremaste teksture, pravo bogatstvo krije se u njenoj preradi u roku 24 sata od berbe, čime se zadržava maksimalna hranjivost. 

Prerađena rajčica čini bolji izvor likopena u odnosu na svježu, budući da ga tako naš organizam može bolje iskoristiti.

Uz bogatstvo kalija i vitamina, idealan je izbor vegetarijanaca i svih koji od hrane traže više.

 

 

Ukratko...

Domaća Istarska rajčica • 100% rajčica • bez dodane soli • bez aditiva • izvor likopena

Značajke proizvoda

pasirana rajčica može se upotrijebiti za pripremu umaka, juha, preljeva za pizzu, tjesteninu, rižu i ostalih priloga jelu.

rajčice.

  • Čuvati: nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 4 dana.
  • Trajanje: 24 mjeseca.
  • Pakiranje: 500g, 680g

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 24 kcal / 100 kJ
Masti = 0.5 g
- zasićene masne kiseline = 0.1 g
Ugljikohidrati = 3.4 g
- šećeri = 3.4 g
Bjelančevine = 1.3 g
Sol = 0.13 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Nedjeljni ručak

Okupljeni oko stola