Špagete iz jedne posude

Podravkini proizvodi desetljećima putuju u svijet. Pogledajte kako su se našli u špagetima iz jedne posude koje je pripremila češka glumica, model te lifestyle i gastroblogerica Barbora Mottlová.

  • 15 min
Špagete iz jedne posude

Sastojci

Priprema

  1. Za pripremu temeljca, u 400 ml kipuće vode stavite 1 povrtnu kocku i otopite je.
  2. Špagete stavite u širu posudu s višim rubom, dodajte nasjeckani luk, zatim narezane tikvice, prelijte Passatom, dodajte nasjeckani češnjak i zalijte temeljcem.
  3. Poklopite i lagano kuhajte 10-ak minuta da špageti postanu al dente.
  4. Dodajte Vegetu Natur, promiješajte, rasporedite narezane sušene rajčice, poklopite i ostavite da odstoji oko 5 minuta. Promiješajte.

Posluživanje: Gotovo jelo u tanjuru pospite naribanim sirom i ukrasite svježim bosiljkom.

Savjet: Umjesto sira, za vegetarijance koristite dimljeni tofu.

Puding

Zadrhtite od uzbuđenja