Šlag krema okus čokolada

Šlag krema okus čokolada

Krema nad kremama za savršen desert

Neodoljiv odabir za sve koji obožavaju čokoladu i za koje pravi desert nije potpun bez tog čarobnog okusa. Šlag krema čokolada lagana je krema koja se može servirati bilo kao desertna krema, krema za torte ili kao sladoledni desert.

Kao komponente bjelančevine ova krema sadrži mliječne bjelančevine i jestivu želatinu koja je visokovrijedni protein te dodatak čokolade u prahu kao ugljikohidratne komponente za konačan užitak.

Ukratko...

Lagana krema okusa čokolade • Za pripremu desertne kreme, kreme za torte ili kreme za ukrašavanje

Značajke proizvoda

za pripremu pjenaste kreme: U 2 dl hladnog mlijeka dodajte sadržaj vrećice, promiješajte i nastavite miješati električnom mješalicom 3 – 4 minute. Kremu poslužite odmah, ili nakon hlađenja. Za pripremu kreme za torte i kolače: kremu za torte pripremite na isti način... prikaži još za pripremu pjenaste kreme: U 2 dl hladnog mlijeka dodajte sadržaj vrećice, promiješajte i nastavite miješati električnom mješalicom 3 – 4 minute. Kremu poslužite odmah, ili nakon hlađenja. Za pripremu kreme za torte i kolače: kremu za torte pripremite na isti način kao i pjenastu kremu, samo umjesto 2 dl uzmite 125 ml mlijeka. Kao tijesto za tortu upotrijebite svijetli ili tamni biskvit. Važno je da svaki sloj biskvita navlažite s nekoliko velikih žlica mlijeka ili voćnog sirupa, a zatim ga premažite kremom. Količina kreme dobivena iz jedne vrećice dovoljna je za premazivanje samo jednog sloja torte. Gotovu tortu stavite u hladnjak 1-2 sata.

šećer, kakaov prah 11%, potpuno hidrogenirana biljna mast (kokosova i palmina), glukozni sirup, emulgator (E 472a), modificirani škrob, jestiva želatina (goveđa), mliječne bjelančevine, čokolada (prah) 1% (sadrži sojin lecitin), stabilizator (kalijevi fosfati).

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 60 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 479 kcal / 2004 kJ
Masti = 18 g
- zasićene masne kiseline = 15 g
Ugljikohidrati = 71 g
- šećeri = 55 g
Bjelančevine = 7.6 g
Sol = 0.38 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Čokolada

Zadovoljstvo na kvadrat