Povrtni temeljac za jela

Povrtni temeljac za jela

Povrtno srce punog okusa

Kada u centar pažnje stavite prirodnost i jednostavnost pripreme, dobijete temeljac od povrća i začina, prikladan i za vegetarijance.

Proizveden bez konzervansa i dodanih pojačivača okusa, obogatit će juhu ili varivo od mahunarki baš kao i mesni rižoto. Četiri posudice dostatne su za četiri jela od cca 500 ml, a tu je i isproban recept na unutarnjoj strani kutijice - novih okusa povrća nikad dosta!

Ukratko...

Domaći okus • Brza i jednostavna priprema • Bez dodanih pojačivača okusa • Bez konzervansa • Prikladno za vegetarijance

Značajke proizvoda

Za poboljšanje okusa različitih jela (variva, umaka, rižota, pirjanih jela s mesom i dr.) – tijekom kuhanja dodajte u jelo. Jedna posudica je dovoljna za 500 ml jela. Po potrebi dosolite. Za pripremu juhe – sadržaj posudice stavite u 500 ml vrele vode i kratko (2-3 minute)... prikaži još Za poboljšanje okusa različitih jela (variva, umaka, rižota, pirjanih jela s mesom i dr.) – tijekom kuhanja dodajte u jelo. Jedna posudica je dovoljna za 500 ml jela. Po potrebi dosolite. Za pripremu juhe – sadržaj posudice stavite u 500 ml vrele vode i kratko (2-3 minute) prokuhajte.

voda, sol, šećer, palmino ulje, maltodekstrin, inulin, kvaščev ekstrakt, sušeno povrće 3% (celer, mrkva, luk, poriluk, paprika), prirodne arome (sadrže celer), začini, zgušnjivači (ksantan guma, karuba guma), kukuruzni škrob, bojilo (obični karamel). Može sadržavati pšenično brašno, mlijeko i jaja.

  • Čuvati: na suhom mjestu i sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 3 dana. Proizvod može kristalizirati – to je prirodan proces i ne utječe na kvalitetu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 4 x 28 g = 112 g (kartonska kutija)

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 137 kcal / 574 kJ
Masti = 5.2 g
- zasićene masne kiseline = 3.3 g
Ugljikohidrati = 17 g
- šećeri = 16 g
Bjelančevine = 3.2 g
Sol = 18.6 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Nedjeljni ručak

Okupljeni oko stola