Uprava

Marin Pucar

Predsjednik Uprave


Ljiljana Šapina

Članica Uprave


Iva Brajević

Članica Uprave

Postala je članicom Uprave Podravke d.d. u travnju 2016. godine.

Zaposlena je u Podravki d.d. od rujna 2013. godine na mjestu direktorice Korporativnog računovodstva i poreza. Dvije godine kasnije, u rujnu 2015, preuzima mjesto direktorice Kontrolinga.

Poslovna iskustva do tada stjecala je počevši 1997. u revizorskoj kući Ernst&Young, te ih nastavila kasnije razvijati u nekoliko podružnica međunarodnih korporacija u Hrvatskoj. Od 1998. do 2005. godine to je bio Unilever započevši karijeru kao management accountant , da bi kasnije kao Finance manager upravljala financijskim i računovodstvenim aktivnostima društava u Hrvatskoj i Sloveniji. Od 2006. do 2012. radila je kao Finance manager na sličnim poslovima u hrvatskoj podružnici međunarodne logističke korporacije DHL.

Diplomirala je računovodstvo i financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Dodatnim edukacijama stekla je, između ostalog, licence Voditelja odnosa s investitorima te Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, te je pohađala niz stručnih edukacija iz područja financija, revizije, upravljanja ljudskim potencijalima


Hrvoje Kolarić

Član Uprave

Imenovan je članom Uprave Podravke d.d. u prosincu 2012. godine.

U profesionalnoj karijeri ističu se pozicije direktora Farmaceutike i razvoja poslovanja u Bristol Myers Squibbu, direktora Farmaceutike PharmaSwissa te direktora PharmaSwiss d.o.o., Hrvatska. U karijeri je vodio i poslovne procese vezane uz suradnju s Belupom u proizvodnji kardiološke palete proizvoda Pravachola. U ranijoj profesionalnoj karijeri bio je i menadžer Odjela poslova farmaceutike - Bristol - Mayers Squibbovog predstavničkog ureda za Hrvatsku te BiH kao i menadžer za alergološke i respiratorne proizvode Schering Ploughovog predstavništva u Hrvatskoj. Na mjesto člana Uprave Belupa zaduženog za marketing, prodaju te međunarodna tržišta imenovan je 2005. te ponovno 2010. godine. Dvije godine kasnije imenovan je Predsjednikom Uprave Belupa.

Diplomirao je 1998. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Aktivno je sudjelovao na brojnim edukacijama za usvajanje prodajnih i pregovaračkih vještina, treninzima za prvu liniju menadžmenta, učinkovitost prodaje, osposobljavanje u pitanjima financija i slično. Osim stečene titule magistra farmacije, stekao je i titulu magistra poslovnog upravljanja Master of Business Administration, President modul, IEDC, Bled.