Cool lica grahorica

Superhrana koju dobro poznajete

Zapečeni grah u tavi

Volite li pikantnije zalogaje, uz papriku je nezaobilazna i jedna čili papričica, jer zapečeni grah iz tave obožavat će ljubitelji ljutih jela.

  • 25 min
  • Jednostavno
Zapečeni grah u tavi

Sastojci

Priprema

  1. Papriku narežite na rezance.
  2. U dubljoj tavi s debelim dnom zagrijte ulje i stavite papriku. Popecite uz miješanje da omekša pa uspite sadržaj konzerve zapečenog graha.
  3. Lagano zagrijte i promiješajte.
  4. Kad je zakipilo, na površinu pažljivo stavite jaja, kao za jaje na oko.
  5. Poklopite posudu i ostavite na laganoj vatri da se jaje ispeče.

Posluživanje: Gotovo jelo pospite peršinom i poslužite odmah toplo.

Savjet: Volite li pikantnija jela, uz papriku popecite i narezanu čili papričicu, ali bez sjemenki.

BILJE ZA OBILJE

Više okusa bez pokusa