Fine salate

Laganini užitak

Salata s piletinom i jogurtom

Laganoj salati s piletinom, jogurtom, kupusom i jabukom, Vegeta  Natur za talijanska jela dat će poseban štih. Odličan izbor za međuobrok ili ljetnu tematsku večer uz čašu talijanskog vina.

  • 25 min
  • 4 osobe
Salata s piletinom i jogurtom

Sastojci

  • 3 žlice ekstra djevičanskog maslinova ulja
  • 600 g pilećeg filea
  • 1 žlica Vegete Natur za talijanska jela
  • 500 g crvenog kupusa
  • 200 g jabuka
  • 200 ml jogurta
  • 2 žlice aceta balzamica

Priprema

  1. Na 2 žlice zagrijanog ulja ispecite meso narezano na trakice i posipano Vegetom Natur za talijanska jela.
  2. Pečeno meso stavite u zdjelu za salatu, dodajte naribani kupus, jabuke narezane na kriške, umiješajte jogurt, žlicu ulja i aceto balzamico.

Posluživanje: Sve dobro izmiješajte i poslužite.

Savjet: Salatu poslužite kao laganu večeru, međuobrok ili predjelo.

Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži