Ribe i plodovi mora

Iz morskih dubina do gastro visina

Salata s kamutom i sardinom

Na tanjur za posluživanje stavite rikulu i preko nje salatu od kamuta sa sardinama i poslužite u omiljeno doba dana.

  • 25 min
  • Jednostavno
Salata s kamutom i sardinom

Sastojci

Priprema

  1. U 500 ml kipuće vode dodajte povrtni temeljac i stavite kuhati kamut. Kuhani kamut ocijedite i ostavite da se ohladi.
  2. U zdjelu s kuhanim kamutom dodajte sardine narezane na komadiće. Dodajte zatim jabuku narezanu na tanke ploške, krastavac i mozzarellu narezanu na kockice.
  3. Maslinovo ulje, vinski ocat, med i papar promiješajte pa dodajte salati i lagano promiješajte.

Posluživanje: Na tanjur za posluživanje stavite rikulu i preko nje salatu od kamuta sa sardinama i poslužite.

Savjet: Salatu držite u hladnjaku do posluživanja.

Ajvar

Razmazi svoje nepce