Palačinke

Ne budite smotani u kuhinji

Mediteranske zelene palačinke

Kako palačinke ne bi uvijek bile s marmeladom, predlažemo vam da ukućane iznenadite mediteranskim zelenim palačinkama s nadjevom od tuna salate. Sigurni smo da nitko neće ostati ravnodušan.

  • Jednostavno
  • 4 osobe
Mediteranske zelene palačinke

Sastojci

Priprema

  1. Pripremite smjesu za palačinke tako da mješavini za palačinke dodate vrhnje i vodu te izmiješajte u glatko tijesto.
  2. U smjesu umiješajte blanširani i narezani špinat, nasjeckani vlasac, narezanu fetu i protisnuti češnjak.
  3. Popaprite prema potrebi i stavite odmarati 10-15 minuta. Ispecite na tavici manje i deblje palačinke.

Posluživanje: Na tanjur za posluživanje složite male debele palačinke i poslužite ih s Eva tuna salatom Mediterana.

Savjet: Palačinke pecite na laganoj vatri, a poslužiti ih možete tople ili hladne.

Ručak na odmoru

Okačite kuhaču o klin