Šlag krema okus vanilija

Šlag krema okus vanilija

Neodoljiva krema za sve ljubitelje vanilije

Lagana krema za sve kojima je pravi desert nezamisliv bez okusa vanilije, bilo da je servirana kao desertna krema, krema za torte ili kao sladoledni desert.

Sadrži odličan omjer ugljikohidrata, bjelančevina i masti: mliječne bjelančevine i jestivu želatinu kao komponentu bjelančevina, a masti u obliku biljnih masnoća. Dodana bojila, ekstrakt paprike i kurkumin isključivo su biljnog porijekla.

Ukratko...

Lagana krema okusa vanilije • Za pripremu desertne kreme, kreme za torte ili kreme za ukrašavanje

Značajke proizvoda

za pripremu pjenaste kreme: U 2 dl hladnog mlijeka dodajte sadržaj vrećice, promiješajte i nastavite miješati električnom mješalicom 3 – 4 minute. Kremu poslužite odmah, ili nakon hlađenja. Za pripremu kreme za torte i kolače: kremu za torte pripremite na isti način... prikaži još za pripremu pjenaste kreme: U 2 dl hladnog mlijeka dodajte sadržaj vrećice, promiješajte i nastavite miješati električnom mješalicom 3 – 4 minute. Kremu poslužite odmah, ili nakon hlađenja. Za pripremu kreme za torte i kolače: kremu za torte pripremite na isti način kao i pjenastu kremu, samo umjesto 2 dl uzmite 125 ml mlijeka. Kao tijesto za tortu upotrijebite svijetli ili tamni biskvit. Važno je da svaki sloj biskvita navlažite s nekoliko velikih žlica mlijeka ili voćnog sirupa, a zatim ga premažite kremom. Količina kreme dobivena iz jedne vrećice dovoljna je za premazivanje samo jednog sloja torte. Gotovu tortu stavite u hladnjak 1-2 sata.

šećer, potpuno hidrogenirana biljna mast (kokosova i palmina), glukozni sirup, emulgator (E 472a), modificirani škrob, jestiva želatina (goveđa), mliječne bjelančevine, stabilizator (kalijevi fosfati), aroma, bojila (curcumin, ekstrakt paprike).

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 45 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 507 kcal / 2125 kJ
Masti = 23 g
- zasićene masne kiseline = 21 g
Ugljikohidrati = 69 g
- šećeri = 53 g
Bjelančevine = 6.7 g
Sol = 0.17 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Nedjeljni ručak

Okupljeni oko stola