Panceta

Panceta

Uz nju je sve bolje

Koliko je panceta kvalitetna prepoznaje se jednostavno, po idealnom omjeru masnog i mesnog dijela, no sam postupak proizvodnje zahtijeva mnogo truda.

Za soljenje, sušenje, zrenje i dimljenje brinemo mi, kako bi vama ostao samo najljepši dio: uživanje u okusu. Kao dodatak jelima, u sendvičima, na platama ili pizzama, malo slasne pancete nikad nije na odmet!

Ukratko...

Punoća okusa čini ovaj proizvod pravom delicijom • Tradicionalan hrvatski proizvod

Značajke proizvoda

U tankim narezima ili kockicama poslužiti u sendviču ili na plati, kao hladno predjelo ili kao dio neke kulinarske delicije.

svinjska mesnata slanina, kuhinjska sol, konzervans E250. Može sadržavati soju i gorušicu.

  • Čuvati: na temperaturi od 1 do 7°C - vakuum pakiranje
  • Trajanje: 180 dana vakuum pakiranje
  • Pakiranje: vakuum pakiranje cca 400 g

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 0 kcal / 0 kJ
Masti = 25 g
- zasićene masne kiseline = 9 g
Ugljikohidrati = 1.7 g
Bjelančevine = 28 g
Sol = 6.1 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Kruh

Kruh naš svagdašnji