Bijelo brašno se dobiva finim mljevenjem jezgre pšeničnih zrna bez ovojnice, kako bi na kraju dobili besprijekorno bijelu boju uz izuzetno sitnu teksturu čestica.
Ima izuzetna svojstva pri pečenju pa je više nego idealno za sve vrste kruhova i kiflica, domaćih tjestenina i rezanaca, a posebno se ističe kao dobar izbor u pripremi vučenog tijesta. Uz vrhunsko brašno, sve ide glatko!
Ukratko...
Izvrsno svojstvo pečenja, za bijeli kruh i domaću tjesteninu

BestBuy AWARD 2014/2015 - Brašno, PODRAVKA

QUDAL 2013/2014 - Brašno, PODRAVKA
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 350 kcal / 1464 kJ |
---|---|
Masti | 1.7 g |
- zasićene masne kiseline | 0.3 g |
Ugljikohidrati | 73 g |
- šećeri | 2.2 g |
Bjelančevine | 12 g |
Sol | 0.12 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- Podravka brašno
- GLAVNI SASTOJAK
- Žitarice
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Neutralno
- OBROK
- Ručak
- Međuobrok
- Večera
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Prikladno za vegetarijance
- BRAND
- Podravka