Bijelo brašno glatko (TIP 550)

Bijelo brašno glatko (TIP 550)

Kad sve krene glatko

Bijelo brašno se dobiva finim mljevenjem jezgre pšeničnih zrna bez ovojnice, kako bi na kraju dobili besprijekorno bijelu boju uz izuzetno sitnu teksturu čestica.

Ima izuzetna svojstva pri pečenju pa je više nego idealno za sve vrste kruhova i kiflica, domaćih tjestenina i rezanaca, a posebno se ističe kao dobar izbor u pripremi vučenog tijesta. Uz vrhunsko brašno, sve ide glatko!

Ukratko...

Izvrsno svojstvo pečenja, za bijeli kruh i domaću tjesteninu

uz dodatak kvasca, soli i vode zamijesi se mekano tijesto i upotrijebi prema potrebi.

pšenično brašno.

  • Čuvati: na suhom i zračnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg, 50kg, rinfuza.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 350 kcal / 1464 kJ
Masti = 1.7 g
- zasićene masne kiseline = 0.3 g
Ugljikohidrati = 73 g
- šećeri = 2.2 g
Bjelančevine = 12 g
Sol = 0.12 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Uskrs

Prvo skuhaj, onda reci hop!