Izdvojeni proizvod

Čokolino Fit

Sportska varijanta za fizički aktivne ljubitelje Čokolina

Čokolino Fit
Pogledajte

Vremena se mijenjaju, a s njima i navike, pogotovo prehrambene. Želimo da hrana koju jedemo bude praktična i brza za pripremu, ali i ukusna te da svojim hranjivim sastojcima bude zdraviji izbor i prati naš užurbani tempo. Podravka svojim potrošačima želi osigurati hranu koja brine o svemu tome, ali i zadržati prepoznatljiv okus kojem se svi uvijek rado vraćaju.

Upravo zato, još prije 10 godina kreirali smo nutritivnu strategiju te vrijedno radili na ispunjavanju ciljeva iste. Sada kada su ciljevi gotovo u potpunosti ispunjeni, vrijeme je za postavljanje novih koji u svojoj srži imaju zdravu i uravnoteženu te održivu prehranu.

Tako nudimo postojeće, svima dobro znane proizvode sa smanjenim udjelom kritičnih sastojaka (šećera i soli), ali i potpuno nove proizvode prilagođene modernom potrošaču i zdravom načinu života.

Jedna slatka briga manje

ŠEĆERU BAJ-BAJ

Brige su slatke, ali možemo i bez njih. Znaš li da je tek 2% populacije starije od 16 godina upoznato s preporukom dnevnog unosa šećera, a koja iznosi 25-50g? Razmisli o zdravijim opcijama, posegni za hranom koja brine o tebi, a čiji je okus unatoč tome ostao prepoznatljiv. Reguliranjem unosa šećera pazimo na vlastito zdravlje, a taj nam se ulog vraća duplo!

Saznajte više
Nek okus dođe u fokus

OD VIŠKA GLAVA BOLI

Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje 5g soli dnevno, no današnjim načinom života u tijelo unosimo i do nekoliko puta veću količinu kuhinjske soli od preporučene. Ali–to ne mora biti tako! Začini su tu da nam oplemenjuju jela pa hajde da ih onda i iskoristimo. Mjesta ima za svakog od njih, zato se prepusti mirisima i okusima začinskog asortimana koji ti pruža Podravka.

Saznajte više
I proteini mogu biti fini

MARI ZA PRAVE STVARI

Bjelančevine ili proteini su, uz vodu, najvažnije tvari u tijelu. Donesi zdravu odluku za sebe već danas i povećaj unos proteina. Smućkaj proteinski bogat napitak, dodaj malo vlakna pomoću voća i povrća te koju žitaricu za punoću okusa.

Saznajte više