Muffins čokoladni bez glutena

Muffins čokoladni bez glutena

Njegovo veličanstvo muffin

Možete ga jesti javno ili krišom. Za doručak, ručak ili večeru. Samo jednog ili svih dvanaest u pakiranju. Zasladite ga sa kristal ili smeđim šećerom. Kakva god bila vasa dobitna kombinacija, Dolcela gluten free Muffin s komadićima čokolade izaći će kao pobjednik vašeg dana. Osim za pripremu slasnih i sočnih muffina, ova bezglutenska mješavina može poslužiti i kao biskvit za razne kolače i torte. Kalupi za pečenje su u pakiranju!

Ukratko...

Za 12 muffina • Zasladite sami

Priprema

Uputa za pripremu: 1. Pećnicu zagrijte na 180°C bez ventilacije (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). Posložite 12 kalupa na pladanj za pečenje. 2. Mješavinu za kolač uspite u posudu i dodajte 150 g šećera, 2 jaja, 150 ml ulja i 100 ml vode. Sve... prikaži još Uputa za pripremu: 1. Pećnicu zagrijte na 180°C bez ventilacije (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). Posložite 12 kalupa na pladanj za pečenje. 2. Mješavinu za kolač uspite u posudu i dodajte 150 g šećera, 2 jaja, 150 ml ulja i 100 ml vode. Sve zajedno miješajte električnom miješalicom (na srednjoj brzini) 2 - 3 minute dok ne dobijete glatko tijesto. Manji dio komadića čokolade (oko 10 g) odvojite i ostavite sa strane, a preostali dio žlicom umiješajte u tijesto. 3. Žlicom ravnomjerno raspodijelite tijesto tako da kalupi budu ispunjeni do polovice. Preostale komadiće čokolade posipajte po površini tijesta. 4. Pecite u pećnici 18 minuta. Pečene muffinse maknite s pladnja za pečenje i ostavite da se ohlade u kalupima.

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 235 g.

Sastojci

Sastojci mješavine za tijesto: krumpirov škrob, kukuruzni škrob, kakaov prah smanjene masti 9 %, tvari za rahljenje (natrijev hidrogen karbonat, dinatrijev difosfat), vlakna jabuke, emulgatori [E 471, E 472b, E 472a (sadrži mlijeko)], zgušnjivači (ksantan guma, E 466), kuhinjska sol, aroma. Sastojci komadića čokolade: šećer, kakao masa, kakaov maslac, kakaov prah smanjene masti, emulgator (sojin lecitin). Kakaovi dijelovi: 44 % min.

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Dobri stari pekmezi

Toliko dobri da ćete se raspekmeziti.