Čokoladni borići
- Recept by coolinarika.com -Djeca uživaju blagdanskom dekoriranju doma, a posebno u pripremi i dekoriranju blagdanskih slastica. Razveselite ih ovim jednostavnim, a tako slasnim, čokoladnim užitkom i veselju neće biti kraja.

Priprema
Za biskvit Maslac otopite, dodajte čokoladu natrganu na kockice i miješajte da se čokolada otopi. Brašno pomiješajte s kakaom i praškom za pecivo. Jaja, šećer i vanilin šećer miješajte električnom miješalicom dok se šećer ne otopi i dok ne dobijete gustu, pjenastu smjesu. Uz miješanje ulijte pripremljenu čokoladu s maslacem. Na kraju lagano umiješajte smjesu brašna i kakaa. Smjesu izlijte u tepsiju (32x18 cm) koju ste prethodno premazali maslacem i posuli brašnom. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko 30 minuta. Kremu premažite preko ohlađenog biskvita. Vilicom lagano prijeđite preko kreme kako biste dobili valovite nabore.
Za kremu
Maslac sobne temperature i Lino ladu izradite električnom miješalicom te umiješajte mascarpone .
Posluživanje: Ukrasite šlagom i šarenim perlicama.
Savjet: Umjesto Lino lade Gold Creamy upotrijebite Lino ladu milk za odličnu bijelu kremu.