Lino lada cheesecake s malinama

Odvojite vrijeme za uživanje u slojevima decentnih okusa hladne torte s malinama, džemom i kokosom poslužene uz omiljeni liker od voća.

  • 30 min
  • Srednje zahtjevno
Lino lada cheesecake s malinama

Sastojci

Za podlogu

  • 1 Dolcela Cheesecake
  • 4 žlice mlijeka
  • 1 žlica kakaa u prahu
  • 30 g kokosova brašna
  • 80 g maslaca

Za kremu

Za umak

Priprema

  1. Mješavini za podlogu dodajte kakao, kokos, a zatim ulijte mlijeko i promiješajte. Dodajte rastopljeni maslac, dobro izmiješajte i ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm) i utisnite da dobijete jednoličnu podlogu. Stavite u hladnjak 20 minuta da se podloga stisne.
  2. U hladno mlijeko uspite mješavinu za kremu i miješajte električnom miješalicom 3 minute. Sir razradite zajedno sa slatkim vrhnjem.
  3. U kremu dodajte sir i dobro promiješajte. Kremu podijelite na dva dijela. U jedan umiješajte Lino ladu Gold Creamy i nanesite na podlogu od keksa u kalupu. U drugi dio umiješajte Lino ladu milk, kremu nanesite na prvu kremu, poravnajte i stavite u hladnjak na 2 sata.
  4. Za umak lagano zagrijte džem i dodajte liker te dobro promiješajte.

Posluživanje: Tortu prekrijte malinama i poslužite s voćnim umakom.

Savjet: Maline možete zamijeniti drugim voćem.

Krumpir

Namirnica iz podzemlja za ovozemaljske užitke