Podravka

Krem juha od gljiva

Ujušak s gurmanskom kobasicom

Za sve one koji ne mogu bez mesa, a ljubitelji su jušnatih jela predlažemo ovaj jednostavan recept koji će biti gotov u nekoliko trenutaka.

  • 35 min
  • Jednostavno
Ujušak s gurmanskom kobasicom

Sastojci

Za posluživanje

  • 1 žličica nasjeckanog peršina

Priprema

  1. Na ulju kratko popecite kobasice narezane na kolutiće i krumpir narezan na kockice.
  2. Podlijte s 200 ml vode i kuhajte na laganoj vatri oko 10 minuta dok krumpir ne omekša.
  3. Dolijte preostalu vodu, dodajte mažuran i sadržaj vrećice Krem juhe od gljiva. Kuhajte na laganoj vatri oko 10 minuta.
  4. Povremeno promiješajte, a potkraj dodajte vino, protisnuti češnjak i po potrebi posolite.

Posluživanje: Pospite peršinom i poslužite.

Savjet: Juhu možete dodatno obogatiti kockicama mrkve i korijena celera koje stavite zajedno s krumpirom.

PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima