Kranjske kobasice

Kranjske kobasice

U finom društvu

Podravka Kranjske kobasice odlikuje veći udio mesa od sličnih proizvoda na tržištu, čak 95 % kvalitetne svinjetine i govedine.

Kao samostalno jelo u društvu senfa ili ajvara, kao dodatak varivima ili na bogatoj pikantnoj pizzi, Kranjske su kobasice rado viđen gost svakog obroka, piknika ili roštilja!

Ukratko...

Vrhunska kvaliteta – kombinacija goveđeg i svinjskog mesa • Bez glutena • Prirodni ovitak • Perforacija za lakšu konzumaciju – 2x2 komada

kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 10 -12 minuta ili peći na roštilju ili tavi 8 – 10 min. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini. Odlične su kao samostalni obrok ili u varivu.

meso 95% (svinjsko i goveđe), kuhinjska sol, začini i ekstrakt začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, aroma, konzervans E250. Može sadržavati gorušicu.

  • Čuvati: na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
  • Trajanje: 45 dana.
  • Pakiranje: 300 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 266 kcal / 1106 kJ
Masti 21 g
- zasićene masne kiseline 7.7 g
Ugljikohidrati 1.7 g
- šećeri 0.6 g
Bjelančevine 17 g
Sol 1.9 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Roštilj

Delicije u kojima uživamo s posebnim žarom