Paštete

Kruha i igara!

Pikantne bruskete

Bruskete, "najslavnije ploške staroga kruha", rado se grickaju ljeti. Brusketama nadjevenim popečenim ploškama tikvica i rajčica neočekivan preobrat dat će Pikant pašteta, a tek rikula staviti točku na i.

  • 15 min
  • Jednostavno
Pikantne bruskete

Sastojci

Priprema

  1. Ploške kruha popržite ili samo obilno namažite paštetom.
  2. U tavici na zagrijanom ulju kratko popecite ploške tikvica, a zatim kolutove rajčica.
  3. Pečeno povrće posložite po brusketi i na njih položite svježu rikulu ili matovilac.

Posluživanje: Poslužite samostalno ili kao predjelo.

Savjet: Rajčice možete zamijeniti paprikom, a tikvice svježim krastavcima.

ADIO ADITIVI!

Poznata jela bez nepoznatih sastojaka