Nepogrešivi odabir za nas je Bolognese umak s tjesteninom, no ako se želite odmaknuti od uobičajenih odabira možete ga uklopiti i u razna druga jela kao što su lazanje, musake, nabujci ili kao prilog nekoj povrtnoj ili žitnoj opciji. Odabrani Podravkin asortiman proizvoda bez dodanih pojačivača okusa uključuje i juhe, mesne proizvode te gotova jela, a vama ostavljamo na izbor da jelo koje odaberete poslužite onako kako vam srce poželi.
Isprobajte ih u ovim receptima
Zanimljivost
-
Spas u svakoj (ne)prilici: Jela svjetskog glasa koja možete pripremiti brzo i lako
Ne morate putovati daleko da biste uživali u različitim kuhinjama svijeta. Skuhajte sami poznate specijalitete – i to u manje...
-
Bolognese umak za špagete
Krajnje je vrijeme da osim za lazanje i pizze postaneš i majstor za jedno od najomiljenijih talijanskih jela na svijetu,...
-
6 jednostavnih recepata s okusom Meksika
Za putovanje u Meksiko i otkrivanje tajni njegovih specijaliteta ne morate čekati neka bolja vremena, radije sad i odmah...
-
U 30 minuta do 5 poznatih svjetskih jela: Imamo odlične recepte
Iako su nam putovanja otežana, to nas ne sprječava da barem gastronomski zavrimo u daleke zemlje i istražimo sve tajne njihovih...
-
Mljeveno meso u tanjuru
Mljevena svinjetina, teletina i junetina, janjetina i ovčetina lako se oblikuju, savršeno se nadopunjuju brojnim začinima,...
Namirnice
-
Sol
Sol je svakako najzastupljeniji začin u svim kuhinjama svijeta. Koristi se za poboljšanje okusa kako u slanim, tako i u slatkim...
-
Mljevena paprika
Potječe iz Meksika, prenesena je u Španjolsku i Maroko, postala osnovni sastojak mađarske kuhinje. Može biti slatka i ljuta,...
-
Crni papar
Vanjski sloj zrna papra potiče raspad masnih stanica, što može pozitivno djelovati na tjelesnu masu.