3 dipa s paštetama

Pretvorite paštete u maštovite dip namaze u nekoliko koraka, poigrajte se sastojcima ili osmislite svoje kombinacije i uživajte.

  • 6 min
  • Jednostavno
3 dipa s paštetama

Sastojci

1. Dip

2. Dip

3. Dip

Za posluživanje

  • grisini, integralni krekeri, popečene ploške bageta, takos čips,…

Priprema

  1. Za prvi dip Pileću paštetu s vrhnjem stavite u zdjelicu, dodajte sirni namaz i sitno nasjeckanu rotkvicu.
  2. Po potrebi posolite i popaprite. Dip pospite narezanim koprom.
  3. Drugi dip pripremite od Pileće paštete s ajvarom kojoj dodajte sitno nasjeckane sušene rajčice i vlasac. Dobro izmiješajte i na kraju nakapajte maslinovim uljem.
  4. Kod trećeg dipa Pilećoj pikant pašteti dodajte konjak, sir, sitno narezani mladi luk i promiješajte. Po želji po površini pospite malo mljevene crvene paprike Podravka.

Posluživanje: Pripremljene dipove držite u hladnjaku do posluživanja.

Savjet: Koristite hladnu paštetu te da bi bila kremastija možete dodati 1-2 žlice vrhnja ili grčkog jogurta.

Ajvar

Razmazi svoje nepce