Fina pikantna piletina

Predlažemo piletinu na malo drugačiji način - piletinu s Vegeta pikantnom marinadom za još više okusa.

  • 25 min
  • Jednostavno
Fina pikantna piletina

Sastojci

Priprema

  1. Pileći file operite, posušite, prelijte marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta.
  2. Piletinu izvadite iz marinade, stavite u tavu na dobro zagrijano ulje i pecite na laganoj vatri dok ne dobije lijepu boju.
  3. Zalijte preostalom marinadom, pasiranom rajčicom i vodom, pa pirjajte 10 minuta. Po potrebi umak razrijedite s količinom vode po želji.

Posluživanje: Poslužite toplo uz pirjanu rižu i popečene gljive.

Savjet: Ako ne želite tekući umak, već malo kompaktniji, pasiranu rajčicu zamijenite sjeckanom rajčicom.

Žitarice

Vrijedne vaše pažnje