Rajčice punjene paštetom i mozzarellom

Brojne su inačice punjenih rajčica, a gotovo sve sadrže mozzarellu jer se rajčice i mozzarella tako divno slažu. Iskoristili su to i snalažljivi Talijani u brojnim nacionalnim specijalitetima. Da ne duljimo – punjene rajčice.

  • 30 min
  • Jednostavno
Rajčice punjene paštetom i mozzarellom

Sastojci

Za posluživanje

  • 4 žličice parmezana narezanog na listiće
  • 2 žličice narezanog vlasca

Priprema

  1. Rajčice operite, odrežite im gornji dio i izdubite ih.
  2. Mozzarellu narežite na kockice, a mladi luk na kolutiće.
  3. Paštetu, mozzarellu, luk i vlasac dobro izmiješajte i tom mješavinom punite rajčice.

Posluživanje: Svaku punjenu rajčicu poslužite posipanu parmezanom i vlascem.

Savjet: Mozzarellu možete zamijeniti i nekim drugim neslanim sirom.

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh