Nedjeljni ručak

Okupljeni oko stola

Extra sočan čokoladni brownie sa sladoledom

Sočnom strukturom i bogatim okusom čokolade, topli browniesi su pravi odabir za sve ljubitelje čokolade, a posluženi uz kuglicu omiljenog sladoleda naizmjeničan okus toplog i hladnog zalogaja učinit će desert još omiljenijim.

  • 40 min
  • Jednostavno
Extra sočan čokoladni brownie sa sladoledom

Sastojci

  • 1 pakiranje Dolcela Browniesa
  • 3 jaja
  • 150 g maslaca
  • 100 ml vode
  • 200 g meda (10 žlica)
  • 100 g čokolada za kuhanje
  • 6 kuglica sladoleda (vanilija)

Priprema

  1. Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte med, jaja, omekšali maslac i vodu. Sve zajedno promiješajte pjenjačom da dobijete glatko tijesto.
  2. Smjesu ulijte u kalup za pečenje koji ste dobili u pakiranju proizvoda Dolcela Brownies. Po njoj rasporedite na kockice narezanu čokoladu.
  3. Pecite u pećnici zagrijanoj na 160°C oko 35 minuta.
  4. Kolač narežite dok je još topao.

Posluživanje: Topli brownies poslužite sa sladoledom.

Savjet: Izaberite sladoled omiljenog okusa. Važno je samo da se posluži s još toplim, vrlo sočnim kolačem.

Sarma

Najukusnije umotan poklon na stolu