Riža parboiled vakuum

Riža parboiled vakuum

Tehnologija u službi vaše kuhinje

Kako bismo dobili rižu koja vam pruža maksimum okusa ali i hranjivosti, posegnuli smo za suvremenim tehnološkim rješenjima. Birana zrna riže obrađena su parboiling tehnikom i tako zadržala vitamine i mineralne tvari iz ljuske, a vakuumskim pakiranjem takve riže njena kvaliteta još duže ostaje nepromijenjena. A sada nastupate vi – želimo vam puno sjajnih trenutaka u kuhinji!

Ukratko...

Talijanska riža • Više načina upotrebe • Brza priprema • Ne raskuha se

Značajke proizvoda

Priprema

rižu dodajte u vrelu vodu u omjeru 1:3 i kuhajte 10-14 min.

  • Čuvati: na sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: 1000 g.

Sastojci

riža parboiled srednjezrnata.

Isprobajte ih u ovim receptima

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Žitarice

Vrijedne vaše pažnje