Parfe krema

Parfe krema

Jednostavno perfektno!

Za vrhunske kolače i torte parfe krema je savršen odabir. Zahvaljujući Dolceli, nekoć mukotrpna priprema danas je olakšana Dolcelinim izborom parfe krema tako da i najzahtjevnije slastice postaju uvijek uspješne i jednostavne za pripremu, a okusom i izgledom zanosne i za najsvečanije prilike.

Lagana krema okusa vanilije uglavnom je ugljikohidratan proizvod koji kao komponentu bjelančevina sadrži mliječne bjelančevine, a masti u obliku biljnih masnoća. Bojila su isključivo prirodna.

 

Ukratko...

Lagana krema od vanilije • Za vrhunske kolače i torte

Značajke proizvoda

U 6 dl hladnog mlijeka dodajte sadržaj vrećice. Električnom miješalicom lagano promiješajte te nastavite miješati 4 minute (najvećom brzinom). Kremu odmah nanesite na podlogu za tortu ili kolač, oblikujte i ostavite u hladnjaku jedan sat. Ukrasite po želji.

šećer, obrano mlijeko u prahu, jestiva želatina (goveđa), potpuno hidrogenirana biljna mast (kokos, palma), glukozni sirup, modificirani škrob, emulgator (E 472a), mliječne bjelančevine, bojilo (beta-karoten, ekstrakt paprike). Može sadržavati pšenicu i jaja.

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 180 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 442 kcal / 1848 kJ
Masti = 12 g
- zasićene masne kiseline = 11 g
Ugljikohidrati = 71 g
- šećeri = 60 g
Bjelančevine = 14 g
Sol = 0.25 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Nedjeljni ručak

Okupljeni oko stola