Lino Zobelino sa šljivom

Lino Zobelino sa šljivom

Za velike bebe i još veće sladokusce

Lino Zobelino sa šljivom fina je zobena kašica namijenjena djetetu od šestog mjeseca života, baš kada počinje radoznalo istraživati nove okuse i svijet oko sebe. Blagog okusa šljive i s dodatkom mlijeka u sebi, obogaćena s 3 vitamina i kalcijem, ova kašica predstavlja energetski i nutritivno savršeno uravnotežen obrok za vašu bebu te nježno potiče njenu probavu.

Ukratko...

Posebna receptura prilagođena potrebama beba od 6 • mjeseci • 3 vitamina • Kalcij i vitamin D • Priprema s vodom

Značajke proizvoda

U 1,2 dl (120 ml) prokuhane i na 50 ºC ohlađene vode umiješajte 5 velikih žlica (35 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Djetetu ponudite uvijek svježe pripremljen Zobelino sa šljivom kao zamjenu za jedan mliječni obrok. Važno je pridržavati se upute o pripremanju obroka!

punomasno mlijeko u prahu 26%, zobeno brašno 25%, djelomično demineralizirana sirutka u prahu, maltodekstrin, šljiva kaša 4,8%, šećer, mlijeko obrano u prahu 2,6%, kalcijev laktat, vitamini (retinilacetat, tiamin-mononitrat, kolekalciferol). Može sadržavati lješnjake.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi. Sadržaj otvorene vrećice upotrijebite tijekom tri tjedna. Nakon uporabe vrećicu i kutiju dobro zatvorite.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 200 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 406 kcal / 1714 kJ
Masti = 7 g
- zasićene masne kiseline = 4.5 g
Ugljikohidrati = 70 g
- šećeri = 32 g
Vlakna = 5.5 g
Bjelančevine = 13 g
Sol = 0.4 g
Vitamin A = 350 μg
Vitamin D = 13 μg
Tiamin = 0.9 mg
Kalcij = 350 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima