Bosiljak umak

Bosiljak umak

Bosiljak - najbolji prijatelj sočne rajčice

Bosiljak je slatkast i vrlo specifičan začin iz porodice peperminta, te se u kuhanju i kao lijek koristi već 5000 godina. U kombinaciji s najsočnijom rajčicom, Bosiljak umak udahnut će mrvu Mediterana u svaku kuhinju, i to bez glutena i konzervansa. Čeka vas užitak u svakom zalogaju, jer Bosiljak je kralj začina.

Ukratko...

Bez konzervansa • Bez glutena

Značajke proizvoda

skinite poklopac i staklenku s umakom zagrijte u mikrovalnoj pećnici ili istresite u posudu i zagrijte na laganoj vatri.

fino sjeckana rajčica (64,5%), koncentrat rajčice (14%), sjeckana rajčica (10%), luk, bosiljak (2,5%), suncokretovo ulje, šećer, kuhinjska sol.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 24 mjeseca.
  • Pakiranje: staklenka 410 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 60 kcal / 253 kJ
Masti = 1.9 g
- zasićene masne kiseline = 0.2 g
Ugljikohidrati = 7.9 g
- šećeri = 6.6 g
Bjelančevine = 1.9 g
Sol = 0.8 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Isprobajte ih u ovim receptima

učitavam još recepata

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
BEZGLUTENSKA HRANA

Mala, a tako nezgodna bjelančevina