Instant želatina

Instant želatina

Želatina bez po muke

Instant želatina priprema se jednostavno, bez namakanja, jer se samo umiješa u kremu.

Sadrži jestivu želatinu - visokovrijedan prehrambeni proizvod sa čak 82-84% proteina. S Dolcela instant želatinom priprema krema nikad nije bila brža i lakša.

Ukratko...

Jednostavna priprema (bez namakanja) • Instant želatina samo se umiješa u kremu

Značajke proizvoda

Bez glutena

Priprema

PRIPREMA ŽELEA - 400 ml voćnog soka po želji ulijte u posudu za miješanje. Postupno dodajte vrećicu Dolcela instant želatinu uz neprekidno miješanje električnom miješalicom do željene čvrstoće (1-2 minute). Izlijte u čaše za posluživanje te ostavite u hladnjaku oko 4... prikaži još PRIPREMA ŽELEA - 400 ml voćnog soka po želji ulijte u posudu za miješanje. Postupno dodajte vrećicu Dolcela instant želatinu uz neprekidno miješanje električnom miješalicom do željene čvrstoće (1-2 minute). Izlijte u čaše za posluživanje te ostavite u hladnjaku oko 4 sata. PRIPREMA KREME NA BAZI VRHNJA - 450-500 ml slatkog vrhnja miješajte električnom miješalicom 1-2 minute te uz stalno miješanje dodajte Dolcela instant želatinu. Nastavite miješati još minutu. Potom, prema želji, dodajte žlicu šećera u prahu. Kremu izlijte na biskvitnu podlogu ili u čaše ili zdjelice za posluživanje i prema želji ukrasite voćem. Ostavite u hladnjaku 3-4 sata. PRIPREMA KREME OD JOGURTA - 250 ml slatkog vrhnja miješajte električnom miješalicom 1 minutu. I dalje miješajući dodajte 150 ml jogurta, a potom postupno umiješajte Dolcela instant želatinu. Nastavite miješati još 1 minutu. Potom umiješajte 2 žličice šećera u prahu. Kremu rasporedite na biskvitnu podlogu i prema želji ukrasite voćem. Ostavite u hladnjaku 3-4 sata. PRIPREMA KREME NA BAZI SVJEŽEG SIRA - Jedna vrećica dovoljna je za 500 ml kreme od sira. 250 ml slatkog vrhnja miješajte električnom miješalicom 1 minutu. Neprekidno miješajući dodajte 250 g svježeg sira i žličicu naribane limunove korice te postupno umiješajte Dolcela instant želatinu. Nastavite miješati još 1-2 minute, a potom dodajte 1-2 žličice šećera u prahu. Kremu rasporedite na biskvitnu podlogu i prema želji ukrasite voćem. Ostavite u hladnjaku oko 4 sata.

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: vrećica 20 g.

Sastojci

dekstroza, jestiva želatina.

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Hrvatsko podneblje

Domaće je domaće