Uživajte u ljetu s Podravkom!

Cilj akcije je ponuditi potrošačima nove zanimljive i brze ideje za razne kombinacije ljetnih jela. Ideje i recepti sabrani su u prigodnoj SOS kuharici 2012. u kojoj ove godine nudimo potrošačima ideje za pripremu sedmodnevnog menua - od juhe do prijedloga za desert.

Uživajte u ljetu s Podravkom!Podravka je za svoje vjerne potrošače, ali i sve ljubitelje dobre hrane i ove godine pripremila svoju ljetnu akciju - Ljeto s Podravkom - SOS kuharica 2012. Akcija traje od 1.7. do 31.8.2012.g.

Kroz  zajednički koncept u akciju je uključeno više različitih kategorija proizvoda - Podravka tjestenina, proizvodi od rajčice, gotovi umaci na bazi rajčice, Eva riblje konzerve, mesne konzerve, SMS masline i maslinova ulja, Studena, polugotova jela Talianetta...., a cilj akcije je ponuditi potrošačima nove zanimljive i brze ideje za razne kombinacije ljetnih jela.

Ljeto je vrijeme godišnjih odmora kada ne želimo provesti cijelo prijepodne kuhajući klasični ručak, a počesto i nemamo ideju što bi skuhali - tu u pomoć dolazi Podravkina SOS kuharica koja daje ideje kako brzo, jednostavno i ukusno pripremiti obrok za sebe i obitelj.

Ideje i recepti sabrani su u prigodnoj SOS kuharici 2012. u kojoj ove godine nudimo potrošačima ideje za pripremu sedmodnevnog menua - od juhe do prijedloga za desert. Svi recepti odlikuju se brzom i jednostavnom pripremom, a dostupni su na četiri jezika - hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom.

Uživajte u ljetu s Podravkom!Akcija Ljeto s Podravkom obuhvaća niz aktivnosti na prodajnim mjestima - prodaje uz prim, prigodna promo pakiranja, akcijske cijene odabranih proizvoda, podjelu SOS kuharice, a proizvodi u akciji bit će označeni prigodnim privjesnicama s QR kodom. Akcija će tijekom srpnja i kolovoza biti podržana medijskom kampanjom na radiju te različitim zanimljivim sadržajima na internetu ovisno o tome da li ste na moru ili surfate kod kuće (Ljeto-s-Podravkom, Summer-with-Podravka)

Nadamo se da ćete i ove godine, uz sve aktivnosti koje smo pripremili za Vas, uživati u ljetu s Podravkom!

Nagradni natječaj

Pravila Nagradnog natječaja Ljeto s Podravkom - PDF, 1,3 MB

Svrha Natječaja je promocija Podravkinih proizvoda pod markom Podravka, Vegeta, Eva, SMS, Talianetta, Dolcela, Lino i Studena.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je posjetiti web stranicu Ljeto-s-Podravkom u razdoblju održavanja natječaja te kreirati i poslati elektronsku razglednicu sa navedene web stranice. Svaki sudionik može sudjelovati više puta.

Uživajte u ljetu s Podravkom!Nagradni fond uključuje ukupno 40 poklon paketa, a svaki tjedan nagrade uključuju 5 poklon paketa. Svaki paket sadrži Podravkine proizvode:

Dobitnici će se odabrati slučajnim odabirom. Jedna osoba može biti dobitnik samo jedne nagrade tijekom odvijanja natječaja.
Tjedni dobitnici Natječaja (5 dobitnika svaki tjedan) bit će objavljeni na web stranici Ljeto-s-Podravkom  svaki ponedjeljak u periodu trajanja natječaja (9.7., 16.7., 23.7., 30.7., 6.8., 13.8., 20.8. i 27.8.2012. godine).