Uz Lina uči bolje i igraj se do mile volje!

Do 31.10.2012. pošaljite kopiju/e računa i Lino lentice kupljenih minimalno 2 kg Lino proizvoda i svoje podatke.

Uz Lina uči bolje i igraj se do mile volje!Počela je nova školska godina!  Nakon dugog toplog ljeta, školarci se moraju vratiti u ritam učenja. Očekuje ih puno novih znanja, izazova i lijepih školskih dana uz prijatelje iz školskih klupa.

Da bi školarci bili uspješni u svom poslu, potrebno im je osigurati i zdravu prehranu. Doručak je neizostavan obrok koji osigurava energiju za svladavanje svih školskih izazova, a Lino proizvodi su odličan izbor, po mjeri svakog školarca. Osim prehrane, školarci trebaju imati i vrijeme za odmor i igru. Sretni i zadovoljni s lakoćom će rješavati sve školske zadatke.
Lino je ove jeseni odlučio pomoći i u tom segmentu. Pripremio je super nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade za svoje školarce koje će ih zabaviti, ali i pomoći u ispunjavanju školskih obaveza.
Nagrade čekaju čak 1.111 sretnih dobitnika. Budite jedan od sretnika koji će osvojiti:

  • 10 x HP Omni 27-1001eu PC ADR
  • 20 x NINTENDO Wii Family Edition Pack + Wii Sport + Wii Party bijela
  • 30 x NoonTec V7 Better Media Player RC, USB 2.0, Hdmi, CR, MP3, Mpg4
  • 251 x Lino poklon paket
  • 800 X Lino plišani medvjedić

Uz Lina uči bolje i igraj se do mile volje!Sve što trebate učini je do 31.10.2012. poslati kopiju računa i Lino lentice od kupljenih minimalno 2 kg Lino proizvoda i svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) na adresu

LINO NAGRADNA IGRA
p.p.160
48001 Koprivnica

U nagradnoj igri sudjeluju svi Lino proizvodi.

Koverte sa kopijom računa, lenticama i vašim podacima trebaju stići najkasnije do 30.10.2012., a nagradno izvlačenje će se održati 16.11.2012. Sretne dobitnike objavit ćemo 30.11.2012. na www.podravka.com i www.lino.eu.

Pridružite se Lino medvjediću i na njegovoj Facebook stranici, jer vas tamo uskoro očekuje i zabavna učilica pitalica. Zabavite se, pokažite Lino medvjediću svoje znanje, a možda vam za neke odgovore upravo pomognu vaši školarci. Lino je pripremio i ukusne nagrade koji će razveseliti cijelu obitelj.

Uživajte sa svojim školarcima u novoj školskoj godini i igrajte Lino nagradnu igru.

Sretno svima!