Podravka paštete, kobasice Dalmatina i Čajna – U okusu je tajna!

Kampanju će, tijekom ljetnih mjeseci, pratiti akcijske cijene ovih proizvoda kao i dodatna izlaganja na prodajnim mjestima te degustacije i poklon prodaje.

Podravka paštete, kobasice Dalmatina i Čajna - U okusu je tajna!U periodu od 12.6. - 1.7.2012. provodi se medijska kampanja za dio Podravkinog mesnog asortimana pod nazivom „U okusu je tajna". Kampanja obuhvaća asortiman Podravka pašteta, Dalmatinu i Čajnu kobasicu, a cilj joj je informirati nove i podsjetiti stare potrošače na fini okus i priliku konzumacije mesnih proizvoda.

Kampanja se sastoji od 2 TV spota koji zajedno čine veselu navijačku priču. Emitirat će se na nacionalnim televizijama na tržištima HR (paštete i kobasice) i tržištima BiH i Makedonije (samo paštete) tijekom lipnja.

Kampanju će, tijekom ljetnih mjeseci, pratiti akcijske cijene ovih proizvoda kao i dodatna izlaganja na prodajnim mjestima te degustacije i poklon prodaje. Potrošači se mogu uvjeriti u fini okus ovih proizvoda kroz degustacije Jetrene i Pikant paštete te Dalmatine i Čajne kobasice na ukupno 100 prodajnih mjesta kroz ljetnu sezonu. One najvjernije potrošače nagradit ćemo vrlo korisnim poklonima (Podravka krpa, privjesak za ključeve u obliku srca, daska za rezanje kobasica, poklopac za čuvanje pašteta).

Kroz kampanju također želimo komunicirati novo pakiranje (tzv. flowpack) i dizajn Podravka kobasičarskih proizvoda koji odiše veselim i tradicionalnim duhom.

I na kraju ne zaboravite - za glasno navijanje potrebno je na vrijeme pripremiti dovoljnu zalihu ukusnih zalogaja Podravka pašteta i kobasica!