Kviki u pobjedničkoj ekipi na svečanom zatvaranju Sportskih igara mladih

Uz gotovo 2000 djece i mladih iz Zaprešića, svečanost zatvaranja okupila je i brojne uglednike iz političkog, kulturnog i sportskog života Hrvatske. Na zatvaranju su proglašeni i dobitnici nagrade za Fair play koji će uskoro otputovati na utakmicu Real Madrida.

Kviki u pobjedničkoj ekipi na svečanom zatvaranju Sportskih igara mladihSpuštanjem zastave i gašenjem plamena, u Zaprešiću su svečano zatvorene 16. Sportske igre mladih u kojima je tijekom godine sudjelovalo 83.374 natjecatelja, a koje je podržala i Podravka. Uz gotovo 2000 djece i mladih iz Zaprešića, svečanost zatvaranja okupila je i brojne uglednike iz političkog, kulturnog i sportskog života Hrvatske. Pored ostalih njima se obratio zamjenik ministra znanosti i obrazovanja Petar Skansi istakavši da su Sportske igre mladih dosta izvrsna priča i da će Vlada RH koja je bila ovogodišnji pokrovitelj igara, u budućnosti  još čvršće poduprijeti ovaj projekt koji promiče život bez droge i bavljenje sportom.

Kviki u pobjedničkoj ekipi na svečanom zatvaranju Sportskih igara mladih

Ovogodišnje Igre organizirane su prema novom konceptu po kojem su svi županijski pobjednici direktno otputovali u Split. Na taj način ovog je ljeta u Splitu boravilo pet tisuća sudionika, a na zatvaranju  su proglašeni i dobitnici nagrade za Fair play koji će uskoro otputovati na utakmicu Real Madrida.  U Španjolsku, u posjet kraljevskom klubu putuje i mlada rukometašica iz Koprivnica Ana Jelenčić. U njenom koferu zasigurno će se naći i Kviki štapići budući da je Kviki prijatelj Sportskih igara mladih. To je potvrdio i na svečanosti  u Zaprešiću darivajući djecu Kviki gricom i štapićima što je izazvalo veliko oduševljenje. Kviki se usto umiješao i u revijalnu utakmicu u graničaru u kojoj su snage odmjerili glumci iz serije Larin izbor - Ornela Vištica i Dino Rogić te glumice iz Ruže vjetrova Petra Cicvarić i Karmen Sunčana Lovrić protiv ekipe serije Stipe u gostima koja je na teren izašla u najjačem sastavu: Filip Radoš, Vedran Mlikota, Hrvoje Kečkeš i Goran Navojec. Spretno i mudro odabrao je pravu stranu pa je na kraju slavio s ekipom Larinog izbora i Ruže vjetrova.