Podravkina izvorska voda Studena – u Bruxellesu ocijenjena najboljom

Osvojeni rezultat omogućuje da se iduće tri godine na ambalaži Studena izvorske vode komunicira internacionalno prepoznatljiv znak „Superior Taste Award", što je svrstava u visokokvalitetne izvorske vode kao odličan izbor za hidrataciju organizma, nadoknadu minerala te svakodnevno gašenje žeđi.

Podravkina izvorska voda Studena - u Bruxellesu ocijenjena najboljomNa prestižnom testiranju „Superior Taste Award 2011" Studena je dobila vjerodostojnu potvrdu vrhunskog okusa i kvalitete, odnosno tri zvjezdice. Ujedno je to i najviša ocjena koju može dobiti prehrambeni proizvod, a dodjeljuje je International Taste & Quality Institute iz Bruxellesa - jedna od vodećih svjetskih organizacija koja ocjenjuje kvalitetu okusa svih kategorija proizvoda iz segmenta prehrane i pića.

Podravkina izvorska voda Studena - u Bruxellesu ocijenjena najboljomOsvojeni rezultat omogućuje da se iduće tri godine na ambalaži Studena izvorske vode komunicira internacionalno prepoznatljiv znak „Superior Taste Award", što je svrstava u visokokvalitetne izvorske vode kao odličan izbor za hidrataciju organizma, nadoknadu minerala te svakodnevno gašenje žeđi.

Studena Superior Taste Award - 2011.Priznanje je za Podravku tim važnije što je stručni sud ugledne organizacije činilo 150 uvaženih šefova kuhinja i sommeliera. U Superior Taste Award kategoriji ocjenjuju se isključivo proizvodi koji se nalaze na policama trgovina, a u proces ocjenjivanja mogu ući proizvodi samo onih kompanija koje posjeduju certifikate kontrole kvalitete.

Studena je prva hrvatska izvorska voda koju pijemo iz boce od 1999. godine.

Voda kojoj vjerujem" pak naziv je slogana za novi spot Studene u kojem glavnu ulogu ima zaštitno lice te Podravkine izvorske vode Blanka Vlašić.