Podravki nagrada „TOVAR GODA 2010“ (Proizvod 2010. godine) za Vegetu u Latviji i Litvi

Nagrada "TOVAR GODA" je najstarija i najcjenjenija nagrada na godišnjem nivou koja se dodjeljuje na potrošačkom tržištu u Baltiku (Latvija, Litva i Estonija).

Podravki nagrada „TOVAR GODA 2010“ (Proizvod 2010. godine ) za Vegetu u Latviji i LitviVegeta je u Latviji dobila nagradu „TOVAR GODA 2010" kao najprodavanija marka u kategoriji dodataka jelima ( univerzalni, specijalni i mono ). Riječ je o nagradi za najpopularnije proizvode u 2010. godini koje su izabrali najveći trgovački lanci u Latviji kao što su RIMI, Maxima, Sanitex Baltic Distribution, Elvi, Narvesen, Aibe, Prisma te u konačnici i sami potrošači.

U Litvi su pak, najpopularnije proizvode birali trgovački lanci Maxima, RIMI, Norfa i potrošači, a Vegeti je također pripala nagrada najprodavanije marke u kategoriji dodataka jelima.

Valja istaknuti kako se događaj dodjele nagrada u obje zemlje odvijao pod visokim pokroviteljstvom njihovih Vlada, a nagrade su uručili predsjednici Vlade i Ministri poljoprivrede.

Inače, nagrada "TOVAR GODA" je najstarija i najcjenjenija nagrada na godišnjem nivou koja se dodjeljuje na potrošačkom tržištu u Baltiku (Latvija, Litva i Estonija).

Podravka je ovime samo potvrdila svoje liderske pozicije na tržištima Baltika i još jednom pokazala da se ravnopravno može nositi sa svima i biti bolja od konkurenata na svim tržištima Istočne Europe.