Novi Podravkin temeljac za riblja jela

Podravkine temeljce možete koristiti otopljene u vodi za podlijevanje ili ih dodati direktno u jelo - Vašem varivu, umaku, rižotu ili juhi dat će prirodan i bogatiji okus.

Uz goveđikokošji i povrtni temeljac Podravka je pripremila novi temeljac za riblja jela koje karakterizira miris i aroma baš poput pravog domaćeg, tradicionalnog bujona, a ne zahtjeva višesatnu pripremu.

Možete ih koristiti otopljene u vodi za podlijevanje ili ih dodati direktno u jelo. Vašem varivu, umaku, rižotu ili juhi dat će prirodan i bogatiji okus. Bilo da se radi o goveđemkokošjempovrtnom temeljcu ili temeljcu za riblja jela domaći okus zaokružit će vaše savršeno slano jelo.

Osim TV spota, tijekom rujna inspiraciju za nove, ukusne recepte možete pronaći na posebnoj web stranici Podravka temeljaca kao i u knjižici recepta s Podravkinim temeljcima.