Novo ruho Vegete za nove kulinarske priče

Najpoznatiji Podravkin brend  -Vegeta, vjerni suputnik u kulinarskim putovanjima već više od 50 godina ima novu ambalažu! Nakon 10 godina nova i moderna ambalaža Vegete stiže na police diljem Hrvatske.

Bogatstvo povrća, istaknuto je na prednjoj strani pakiranja i ujedno prelazi na stražnju. Dio novog dizajna ambalaže je i žlica Vegete – važan element u svijesti svih zadovoljnih potrošača. Osvježenim izgledom može se pohvaliti i logotip Vegete.

Nova ambalaža u koraku s novim trendovima

Izmjene Vegetine ambalaže ne rade se često iz nekoliko razloga: kompleksnosti samog procesa, različitih gramatura i vrsta pakiranja proizvoda asortimanu, raširenosti Vegete diljem svijeta tezbog navike vjernih potrošača. Ipak, noviteti i trendovi u kulinarstvu inspiracija su i za novu ambalažu. 

Vegeta prati navike svojih potrošača, predvodi trendove te inspirira vas na nove načine kuhanja. Upravo zato je stigao i novi dizajn – kao svojevrsni simbol promjene u kuhinji koja umjesto mjesta za kuhanje postaje mjesto za druženje, igralište za kulinarsku kreativnost i mjesto dobrih emocija.