Ponude jela za Valentinovo u Pivnici i u Kleti

Dođite i provedite najljepše trenutke za Valentinovo u Podravskoj Kleti i Pivnici Kraluš uz prigodnu ponudu jela koju su za vas pripremili s pažnjom..

Ponude jela za Valentinovo u Pivnici i u KletiAko želite romantiku Valentinova doživjeti u pravom smislu riječi, možete se uputiti u Podravkine restorane pivnicu "Kraluš'' i "Podravsku klet" gdje će vas dočekati prigodna ponuda jela te desert iznenađenja, koji je pripremljen samo za zaljubljene, baš kao što i priliči Valentinovu.

Postoje razne teorije o prazniku Valentinova, koji se slavi diljem svijeta, a namijenjen je svima onima kojima je ljubav na prvom mjestu.
Najpoznatija je teorija o svećeniku Valentinu koji se oglušio na carevu odluku da se vojnici ne smiju ženiti te je potajno održavao ceremonije vjenčanja mladih parova koji su to željeli, sve dok ga vlasti nisu ulovile i bacile u tamnicu, a 14. veljače, nakon toga su svećeniku Valentinu odrubili glavu.

Dođite i provedite najljepše trenutke za Valentinovo u Podravskoj Kleti i Pivnici Kraluš uz prigodnu ponudu jela koju su za vas pripremili s pažnjom i mnogo ljubavi djelatnici naših restorana.